Flere tilbud

Læs mere om

Den store Canada-rundrejse

15 dages Canada-rundrejse med dansk rejseleder

Canada er verdens næststørste land og op mod halvdelen af arealet er dækket af skov. Denne rundrejse bringer os tværs over landet med en overvældende naturskønhed, og de mange store oplevelser ligger som perler på en snor. Lige fra fascinerende storbyer til uendelige ødemarker og storslåede nationalparker med gigantiske bjerge, brusende floder og enorme vandfald. De kæmpe skovområder giver dyrelivet optimale forhold, og her lever bl.a. bjørne, elge og bisonokser. Særligt i nationalparkerne er der rig mulighed for at støde på nogle af dyrene.

Tag med på en spændende rundrejse med dansk rejseleder og oplev en god kombination af Canadas byliv og enestående vilde natur.
Fra 29.990 kr.
Dag 1
Dag 1

Afrejse København/ankomst Toronto

Toronto
Vi flyver fra København til Toronto, Canadas største by, hvor vores dansktalende rejseleder møder os i lufthavnen. Der er arrangeret transport til hotellet, men undervejs tager vi en kort byrundtur, så vi bliver godt introduceret til den multikulturelle by, som Toronto er.

Turen fører os bl.a. forbi Harborfront, Ontario Place, Roger's Centre (tidligere Skydome), downtown underholdnings- og finansdistrikter, Royal Ontario Museum, Hockey Hall of Fame, Casa Loma og CN Tower, inden vi kører til vores hotel.
Dag 2
Dag 2

Heldagstur til Niagara Falls og Niagara on the Lake

I dag skal vi på heldagstur til Niagara-halvøen og en af Nordamerikas største naturattraktioner, Niagara Falls, der ligger på grænsen mellem Canada og USA. Vi skal sejle med en af bådene fra "Hornblower Niagara Cruises", og vi kommer ganske tæt på de buldrende Horseshoe Falls. Herefter bliver der tid, så vi på egen hånd kan udforske området lidt nærmere.

I løbet af eftermiddagen fortsætter vi turen og kører langs den naturskønne kløft til Niagara-on-the-Lake. Herfra sætter vi igen kurs mod Toronto og vores hotel, men undervejs gør vi stop ved en af de mange vingårde, der ligger i området, og her bliver der naturligvis budt på smagsprøver af den lokale vin. Vi forventer at være tilbage i Toronto først på aftenen.
Dag 3
Dag 3

Toronto - Ottawa

Vi lægger Toronto bag os og begiver os afsted mod Ottawa/Gatineau, en køretur på lige over 5 timer, hvor vi følger den nordlige bred af Lake Ontario og en del af St. Lawrence-floden. Så sæt jer godt til rette og nyd den pragtfulde udsigt i fulde drag. Undervejs gør vi frokoststop i den historiske by Kingston, hvor der også bliver tid til at gå en lille tur. Vi fortsætter turen og kommer til Ottawa i løbet af eftermiddagen.
Dag 4
Dag 4

Ottawa - Québec City

Ottawa
I dag skal vi på byrundtur i Canadas hovedstad, Ottawa, hvor vi bl.a. skal se Parliament Building med Peace Tower, Confederation Park, Rideau Canal, Byward Market, Rideau Hall og bycentrum.

Herefter forlader vi Ottawa og kører langs Ottawa River til den lille by Montebello, hvor vi holder frokostpause. Om eftermiddagen passerer vi Montréal, inden vi når frem til Québec City, der er noget af det mest franske, man finder uden for Frankrig - især fordi 95 procent af indbyggerne taler fransk. De fleste taler dog også engelsk.

Kort før Québec City gør vi holdt ved en Sugar Shack for at smage ahornsirup og få en (lidt tidlig) autentisk Quebec middag. Herfra fortsætter vi til Québec City og vores hotel.
Dag 5
Dag 5

Québec City

Québec City
Om formiddagen skal vi på byrundtur i den spændende by. Turen bliver en god kombination af byvandring og buskørsel, for på den måde ser vi bedst Québec City. Vi kommer til at opleve både den øvre og nedre del af den gamle bydel, Terrace Dufferein, Funiculaire, Place Royale, Chateau Frontenac, Citadelle, Cap Diamant, Place d'Armes, Plains d'Abraham og meget, meget mere. Om eftermiddagen er der tid, så vi kan opleve byen lidt på egen hånd.


Dag 6
Dag 6

Québec City - Montréal

Montreal
Efter morgenmaden sætter vi kurs mod Montréal, som vi når til frokosttid, og efter en pause tager vi på byrundtur for at se de største seværdigheder. Vi skal bl.a. se Vieux Port, Mont Royal med St. Joseph Oratoriet, det olympiske tårn, Biodome og Biosphere og Notre Dame-basilikaen (entre er inkluderet i rejsens pris).
Dag 7
Dag 7

Montréal – Calgary - Banff

Calgary
Fra øst til vest i en fart - vi flyver fra Montréal til Calgary, hvor vi skal på en kort sightseeingtur til bl.a. bycentrum, Stampede Grounds, Calgary Tower, Eau Claire Market og Bow Valley, før vi fortsætter med 1,5 timers køretur til Banff, hvor vi skal overnatte.
Dag 8
Dag 8

Banff National Park

Lake Minnewanka
Efter morgenmaden tager vi på sightseeing i Banff og omegn til bl.a. Lake Minnewanka, Cave & Basin, Bow Valley and Falls, Surprise Corner, the Hoodoos, Fairmont Banff Springs Hotel og Sulphur Mountain (mulighed for tur i svævebane for egen regning). Afhængig af årstidens vejr kan vi opleve frosne søer i bjergene og lukkede veje.

Sightseeingturen tager 4-5 timer og herefter er resten af dagen til fri disposition til at udforske Banff, der også har en hyggelig hovedgade med masser af butikker, cafeer og restauranter.
Dag 9
Dag 9

Banff – Columbia Icefield - Jasper

Lake Louise
Vi skal i dag ud på en af de mest spektakulære og naturskønne ruter i de canadiske Rocky Mountains - Icefields Parkway. Vi gør undervejs stop ved Lake Louise, Peyto Lake og Columbia Icefield, hvor vi skal på tur med en såkaldt Ice Explorer til den største subpolare ismasse i Nordamerika. Herfra fortsætter vi til Sunwapta og Athabasca Falls, før vi når til Jasper sidst på eftermiddagen.
Dag 10
Dag 10

Jasper – Sun Peaks

Jasper National Park
Fra Jasper og Jasper National Park går turen videre, og vi skal i dag bl.a. se Mount Robson, det højeste bjerg i de canadiske Rocky Mountains. Vi fortsætter langs Yellowhead Highway, og hvis tiden tillader, vil vi stoppe ved Wells Gray Provincial Park for at se Helmcken og/eller Spahats Falls. Vi overnatter på sommer- og vintersportsstedet Sun Peaks.
Dag 11
Dag 11

Sun Peaks – Whistler - Vancouver

Turen i dag går videre til Cariboo Mountains, Cache Creek og Lilooet. Vi krydser Coastal Mountains langs den smukke Duffy Lake Road på vej til Whistler, hvor der blev afholdt Vinter OL i 2010, som vi når til i løbet af eftermiddagen. Her får vi lidt tid på egen hånd, før vi fortsætter ad Sea to Sky Highway til dagens destination Vancouver.
Dag 12
Dag 12

Vancouver

Vancouver
Vancouver venter på os. Vi skal naturligvis på sightseeing i den fantastiske by, der ligger så smukt placeret for foden af bjergene. På turen skal vi se Gastown, Yaletown, Chinatown, Robson Street, Canada Place, Granville Island og Stanley Park med English Bay-strandene, Lost Lagoon, Prospect Point og Lions Gate Bridge. Herefter er der tid på egen hånd til at gå mere i dybden med nogle af byens kvarterer, shoppe lidt eller bare slappe af på en af byens mange cafeer.
Dag 13
Dag 13

Heldagstur til Vancouver Island

Vi skal endnu engang op og tidligt af sted til færgeterminalen i Tsawwassen, hvor vi skal på en 1,5 timers storslået sejltur til Swartz Bay. Herfra kører vi den korte tur videre til Butchart Gardens, hvor vi skal besøge de berømte haver. Vi fortsætter til Victoria på en kort byrundtur, hvor vi bl.a. skal se Inner Harbour, The Empress, The Parliament, BC Museum, Beacon Hill Park med Mile 0, Chinatown og bycentrum, før vi returnerer til Vancouver.

På tilbageturen sætter vi os godt til rette i buffetrestauranten og nyder middagen (inkluderet i rejsens pris) på øverste dæk med den fantastisk smukke udsigt over det naturskønne område.
Dag 14
Dag 14

Afrejse Vancouver

Farvel til Vancouver
Nyd morgenmaden i fred og ro inden vi kører til Vancouver lufthavn for afrejse efter en uforglemmelig rejse gennem Canada.
Dag 15
Dag 15

Ankomst København

Prisinfo
Prisinfo
Prisen inkluderer:
 • Dansk rejseleder i Canada
 • Flyrejse København-Toronto/Montréal-Calgary/Vancouver-København
 • 13 overnatninger på gode turistklassehoteller og en overnatning i flyet på vej hjem
 • Morgenmad alle dage.
 • Bådtur med ”Hornblower Niagara Cruises" ved Niagara Falls
 • Besøg på vingård inkl. smagsprøver
 • Autentisk Quebec dinner på Sugar Shack
 • Bustur iht. program (er gruppen på under 24 personer benyttes minibusser)
 • Udflugter i Toronto, Niagara Falls, Ottawa, Québec, Montréal, Calgary, Banff og Vancouver
 • Entre til Notre Dame Cathedral i Montréal
 • Entre til nationalparker i henhold til program
 • Gletsjertur på Columbia Icefield
 • Heldagstur til Vancouver Island inkl. sightseeing og adgang til Butchart Gardens
 • Afskedsmiddag på færgen fra Vancouver Island til Vancouver.
 • Skatter og afgifter
 • Drikkepenge til turens rejseleder


Prisen inkluderer ikke:

 • Rådgivnings- og ekspeditionsgebyr pr. ordre, 125 kr.
 • Måltider ud over nævnte
 • Drikkepenge til chauffør (anbefalet beløb 3-4 CAD pr. dag)
 • Drikkepenge til lokalguider i Niagara, Québec City og Montreal (anbefalet beløb 2 CAD pr. guide)
 • Evt. ekstra udflugter
 • Rejse- og afbestillingsforsikring.
Enkeltværelsestillæg:
 • Afrejse 29. maj 2017
 • Tillæg for enkeltværelse kr. 6.990
  Afrejse 15. september 2017
  Tillæg for enkeltværelse kr. 7.990
 • Afrejse i 2018
  Tillæg for enkeltværelse kr. 8.990


Rejsen gennemføres med min. 15 deltagere

25. maj 2018: 29.990 kr.
9. juli 2018: 31.990 kr.
27. august 2018: 31.990 kr.
17. september 2018: 31.990 kr.

Hent detaljeret program her:

Den Store Canada-rundrejse

 

Kontakt din rundrejsespecialist på telefon 70 11 60 11
 
eller skriv til os på
rundrejser@fdm-travel.dk
 Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/asien/rundrejse-med-rejseleder/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.