Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Se Canada fra et tog

Canada byder på en række spændende togrejser, der giver mulighed for at opleve store dele af landet, hvor sjælen når at følge med.

På sporet af oplevelser i øst, vest og på tværs

På sporet af oplevelser i øst, vest og på tværs
I Canada har I rig mulighed for at opleve landet på hjul uden selv at skulle køre. Sæt jer i toget i Vancouver, Whistler, Québec, Montréal eller Toronto og vælg den togtur, der lever op til jeres drømme. Oplevelserne fra et tog kan sættes sammen i såvel det østlige som det vestlige Canada - og den ultimative tur går på tværs af kontinentet. Destinationer og udflugter, forkælelse og aktiviteter, med eller uden børn - alt kan lade sig gøre.

At rejse med tog giver overskud og afslapning På en rejse med tog skal I kun koncentrere jer om at nyde og opleve. Ruten er fastlagt og valgt på forhånd, så der er et overskud af tid der gør, at sjælen når at følge med. Der er ganske enkelt tid til at se, nyde og fordøje oplevelserne undervejs på rejsen.

Canada byder på en række spændende togrejser Togrejser giver mulighed for at opleve store dele af landet. I vest fx the Rockies, den engelsk/franske kultur i øst eller den store oplevelse på tværs af hele kontinentet. Stig på toget i Toronto og stå af i Vancouver otte dage efter med oplevelsen af at have set Canada på tværs på en måde, som kun er ganske få forundt. Undervejs er der stop med overnatninger, som varierer oplevelserne og giver tid til at strække benene og nyde naturen og omgivelserne undervejs.

Så det er kun at sige All Aboard - og god tur.

Vælg den togtur, der lever op til jeres drømme

Vælg den togtur, der lever op til jeres drømme. Destinationer og udflugter, forkælelse og aktiviteter, med eller uden børn - det hele spiller ind.

Rockies Express – Vestlige Canada - 3 dage fra 2.248 CAD

The Rocky Mountaineer Train byder jer velkommen om bord på en af verdens flotteste togture – strækningen mellem Calgary og Vancouver. Undervejs overnatter I på hotel i Banff og Kamloops. Fra Calgary kører toget gennem smukke omgivelser til Banff, hvor I med bus kommer på sightseeing rundt i området.

Toget fortsætter mod vest gennem de spiralformede tunneller i Yoho National Park, og I passerer Rogers Pass i Glacier National Park med udsigt til sneklædte bjerge og imponerende gletsjere inden I kommer frem til Kamloops. Herfra følger sporene Thompson River og Rainbow Canyon med de farverige klipper, og via Fraser Valley kommer I frem til Stillehavet og Vancouver.
Turen køres også i modsat retning – fra Vancouver til Calgary.
Læs mere om togturen - Rockies Express

A Taste of Québec – Østlige Canada - 5 dage fra 1.591 CAD

Østkystens ”Tre byer på stribe”. Denne spændende togrejse udgår fra Toronto og tager jer via Montréal til Québec City, inden I returnerer til Toronto. Undervejs overnatter I to nætter på hotel i Montréal og to nætter i Québec City, og I begge byer er der inkluderet sightseeingture.

Fra Toronto følger toget den nordlige bred af Lake Ontario, der er en af Nordamerikas fem største søer, og fortsætter langs St. Lawrence-floden mod nordøst til Montréal, hvor I vil opleve en fascinerende blanding af engelsk og fransk kultur. På dag 3 fortsætter I mod nord med toget gennem landlige omgivelser og små landsbyer og kommer til Québec City, der er hjertet af fransk-canadisk kultur og en by, der oser af historie og charme. På dag 5 går det atter tilbage mod Toronto.
Læs mere om togturen - A Taste of Quebec

Continental Delights – På tværs af Canada - 8 dage fra 2.593 CAD

Oplev den berømte togrejse fra Toronto i øst over prærien til ”Canadian Rockies” i vest. Om dagen slapper I af og nyder det varierede landskab, I passerer samt komforten om bord på toget. Om natten ændres kupeerne til ligge- og sovevogne.

På dag 4 ankommer I til Jasper, hvor I hopper af toget og bliver indkvarteret på hotel. Herfra fortsætter turen med bus og I overnatter i Banff og Kelowna inden I på dag 8 når frem til Vancouver. Undervejs på turen er der inkluderet masser af oplevelser – som eksempler på highlights kan nævnes Columbia Icefield med tur på Athabasca-gletsjeren, Lake Louise, gondoltur i Banff, tur på Trans Canada Highway, Glacier National Park og vinsmagning i Okanagan Valley.
Turen køres også i modsat retning – fra Vancouver til Toronto
Læs mere om togturen - Continental Delights
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.