Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Fly til Toronto

Find en billig flyrejse til Toronto i Canada. Se prisoversigt herunder for fly til Toronto. Du kan også finde priser på flybilletter til andre destinationer.

Værd at vide om flybilletter til Toronto

FDM travel samarbejder med alle vigtige luftfartsselskaber, der tilbyder flyrejser til Toronto i Canada. Foruden luftfartselskabernes normale priser på flybilletter til Toronto tilbyder vi også en lang række billige specialpriser på fly til Toronto. 

Book din flyrejse til Toronto online
Du kan hurtigt bestille din flybillet til Toronto i vores online fly booking. Her kan du selv søge et stort udvalg af billige priser og flyruter frem døgnet rundt. Du kan ofte finde en billig flyrejse til Toronto i Canada, hvis du vælger selv at booke og betale online.

Ønsker du at rejse ud og hjem fra forskellige lufthavne eller bestille en indenrigsbillet flybillet i Canada, kan du gøre dette ved at vælge one way på vores fly booking engine. Du skal blot vælge hver strækning enkeltvis.

Kontakt FDM travel for en flybillet til Toronto
Kontakt altid FDM travel på tlf. 70 11 60 11 for en helt aktuel pris på en flybillet til Toronto, så vi er sikre på, at du kan få fordel af eventuelle flykampagner eller andre billige flybilletter til Toronto.

Vores rejsekonsulenter er altid opdateret online på de bedste priser på flyrejser til Toronto, så de kan rådgive og bestille din flybillet til Toronto til den bedst mulige pris.

Flybillet til Toronto i kombination med et rundrejsepas
Flyselskaberne har et vidt forgrenet rutenet i Canada, og hvis din rejse kun inkluderer en enkelt eller to strækninger på kontinentet, så kan det som regel være billigt at benytte sig af specialpriser på flybilletter for den eller de pågældende ruter.

Hvis du skal flyve mere end to strækninger indenrigs i Canada, så kan det som oftest betale sig at købe et rundrejsepas, som du kan købe sammen med din oversøiske flybillet til Toronto.

Kombiner din flyrejse til Toronto med hotel og/eller billeje
Når du skal købe en flyrejse til Toronto, kan det ofte godt betale sig at købe en ”pakke”, hvor prisen på din flybillet til Toronto er kombineret med fx hotel eller billeje, da FDM travel har billige specialpriser på flypakker.

Specialpriserne på fly til Toronto i kombination med hotel/billeje har ofte restriktioner, som fx gør, at din flybillet ikke kan ændres eller refunderes, når de først er købt. Derfor er det vigtigt at tegne en afbestillingsforsikring, der dækker rejsen, så du er sikret refundering, hvis du på grund af sygdom bliver forhindret i at benytte din billige flybillet til Toronto.

Guide til Toronto lufthavn

Toronto Pearson International Airport, i daglig tale Pearson Lufthavn, Toronto Pearson eller blot YTO (opkaldt efter Canadas 14. premierminister Lester B. Pearson), ligger 22,5 km. Nordvest for Toronto centrum i den tilstødende by Mississauga. Her lander du med dit fly til Toronto. Lufthavnen er den største og travleste i Canada og håndterer årligt over 35 mio. passagerer.

Toronto Pearson lnternational Airport

Navn: Toronto Pearson International Airport
Adresse: Toronto Pearson International Airport P.O. Box 6031, 3111 Convair    
Tlf:  (416) 776-9892
Website: www.torontopearson.com
IATA kode: YYZ
 
Flyvetider til Toronto:
Der er ingen direkte fly til Toronto – derfor varierende flyvetider.

Tidszone: GMT+4

Oversigtskort over Toronto lufthavn

Oversigtskort over Toronto lufthavn

Transport til og fra Toronto lufthavn

Transport til og fra Toronto lufthavn
Når du lander i Toronto lufthavn er det ukompliceret at komme ind til byen med taxa eller bus.

Med bus
Toronto Pearson ligger tæt på flere store transitruter, så du kan nemt komme rund i the Great Toronto Area (GTA) med bus. Du kan bl.a. tage GO Bus der kører til centrum og de omkringliggende forstæder. Go Bus kører direkte fra alle terminaler. Du kan også tage de lokale MiWay busser, der hurtigt transporterer dig rundt i byen.

Med taxa
Inden for the Great Toronto Area er alle priser fastlagte på baggrund af tid og distance for din slutdestination. Der kan dog forekomme benzintillæg. Det anbefales at man beder taxachaufføren om en pris inden man kører afsted. 

Billeje
Hvis du ønsker at leje en bil når du ankommer til Toronto lufthavn, så kan du benytte dig af Billy Bishop der ligger tæt ved Toronto lufthavn. Det er muligt at leje en bil alle ugens 7 dage, hvortil det også er muligt at returnere din udlejningsbil igen efter endt brug alle ugens 7 dage. 

Med tog/Streetcar
Mellem Terminal 1, Terminal 3 (og Sheraton Hotel) og Viscount Station (Value Garage, Value Park Lot og ALT Hotel), er der en gratis togforbindelse. Toget kører jævnligt, cirka hvert 4-7 minut, og det kører hele døgnet rundt, alle ugens 7 dage. 

Ud over denne togforbindelse, findes der også 11 streetcar (sporvogne) i Toronto, hvor ruterne er beliggende i centrum, især i nærheden af byens havnefront vil du kunne finde en streetcar. Ved havnefronten er det også muligt at komme til og fra Toronto lufthavn. En tur med en streetcar koster cirka $3.00 for en voksen.

Hvis du vælger at skifte fra et transportmiddel til et andet, skal du være opmærksom på, at du skal have en fri transferbillet som du kan få af buschaufføren, eller på metrostationerne.

Fordele og ulemper ved Toronto lufthavn

Fordele: Rig mulighed for restaurantbesøg og shopping. Besøg 10 Minute Manicure hvor især kvinder kan forkæle sig selv inden flyveturen. Køb tøj i New York inspirerede Coach eller find klassisk tidsløst design i Montblanc. Du kan ydermere benytte dig af lufthavnens gratis Wi-Fi på en af de mange skønne cafeer eller restauranter.

Ulemper: Lufthavnen er en af Nordamerikas travleste lufthavne, og kan derfor virke uoverkommelig. 

Leder du efter mere end billige flybilletter til Toronto?

Rejser til TorontoToronto er det canadiske svar på New York med masser af storbystemning, rigtig gode museer, powershopping og unikke bykvarterer med hvert sit særpræg.
Hoteller i TorontoUanset om du leder efter et billigt Toronto hotel i centrum, nær fx CN Tower eller Royal Ontario Museum, så hjælper vi dig med at finde det rette hotel til den bedste pris.
Billeje i TorontoLejer du en bil i Toronto, ligger hele det østlige Canada åben for dig. Kør fx til de imponerende Niagara Falls eller Nordøstpå til Ottawa, Montréal og Québec.
Rejsetips om Toronto - Læs andre danske turisters rejsetips om blandt andet overnatning, restauranter, seværdigheder og underholdningi Toronto.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.