Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Toronto

Læs mere om rejser til Toronto

Rejsetips af samme forfatter

 • Shopping i Toronto

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 2 personer)
  15.05.13: Dorthe Jakobsen
  Toronto er byen med mange skjulte hemmeligheder, som man ikke får øje på lige med det samme. Toronto er kendt som byen med mange en skyskrabere.
  Se hele rejsetippet
 • Ottawa - Canadas hovedstad

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 4 personer)
  14.05.13: Dorthe Jakobsen
  Jeg er lige kommet hjem fra en af de smukkeste byer, jeg har været i, Ottawa, Canadas hovedstad. Ottawa tog mig med storm, aldrig har jeg været i en hovedstad som har budt på så mange ting.
  Se hele rejsetippet
 • Fort Myers

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 1 person)
  23.11.12: Dorthe Jakobsen
  Badestrande i verdensklasse.. Tag til fort Myers Florida, brug nogle dage med sol og strand. Vandet er dejlig varmt og du kan bade hele året rundt, badestrandene er så brede og sandet er så fint at det føltes som om du går i mel.
  Se hele rejsetippet
Niagara Falls
FDM travel rejsespecialist
Dorthe Jakobsen Telefon: 70 21 03 87

Niagara Falls

Et stopover i Toronto er et "must" ikke mindst for et besøg i Canadas anden største by. Men tag tiden og lej en bil. Kør til Niagara Falls, tag et par overnatninger og se det helt fantastiske Niagara Falls.
Temmelig imponerende både om dagen og ikke mindst om aftenen, hvor der er lys på vandfaldende i regnbuens farver. Bo eventuelt på Marriott Gateway on the Falls, få et værelse med udsigt, det vil man ikke fortryde, man vågner op til den mest fantatiske solopgang.

Udforsk området tage en tur med helikopter, se det hele fra oven. Niagara helikopter tours god ide at bestille forud www.niagarahelicopters.com. Turen tager ca. 12 minutter, men sikken en oplevelse.

Er man lidt mere eventyrlysten og ikke har vandskræk, så skal en tur med Jetboat Niagara prøves, det er som en rutschebanetur, fornøjelsen er bare at det foregår på Niagara River. En anbefaling, sørg for at bestille turen til sidst på dagen, for man bliver meget våd. Se mere om Jetboat Niagara www.whirlpooljet.com
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Dorthe Jakobsens profilside

Læs mere om rejser til Toronto

Hoteller i Toronto
Rejser til Toronto
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/rhodos/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.