Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vancouver Island

Læs mere om rejser til Vancouver Island

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Afternoon tea i Victoria

Pia Pilgaard Høyer
Pia Pilgaard Høyer

Hvis I har 2-3 timer til overs, mens I er i Victoria, så drop pub-besøget og besøg i stedet "The Fairmont Empress Hotel" til afternoon tea.

Hotellet ligger majestætisk med en fantastisk udsigt og et smukt ydre og indre ved Victorias havn, hvor vandflyene fra Vancouver lægger til kaj. Indenfor fastholdes den britiske tradition med afternoon tea. Der bydes på alt, hvad der hører til et traditionelt engelsk afternoon tea-arrangement: udsøgt te, selvfølgelig, hjemmebagte scones, agurkesandwiches og andre lækkerier krydret med selve oplevelsen af at sidde i de majestætiske lokaler og få specialiteterne serveret af sin egen "butler" - spise og drikke af det fine porcelæn og høre klaverspil - man føler sig næsten hensat til... Ja, prøv selv!

Tip i tippet

Vil I være sikre på at få et bord, skal I bestille på forhånd, men det er næsten altid muligt at komme ind uden at have forudbestilt. Det koster ca. 60 CAD fra maj til slut september og "kun" ca. 50 CAD resten af året.

Adresse

Fairmont Empress Hotel
721 Government Street
Victoria
British Columbia, Canada

http://www.fairmont.com/empress-victoria/dining/afternoontea/

Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/sydafrika/cape-town/restauranter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.