Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vancouver Island

Læs mere om rejser til Vancouver Island

Rejsetips af samme forfatter

Afternoon Tea i Victoria, Vancouver Island
FDM travel rejsespecialist
Pia Pilgaard Høyer Telefon: 70 28 13 50

Afternoon Tea i Victoria, Vancouver Island

Hvis jeg skulle råde dig til at gøre brug af to-tre timer, mens du er i Victoria, så drop pub-besøget, og tag i stedet på The Fairmont Empress Hotel til Afternoon Tea.
Hotellet ligger majestætisk ved Victorias Havn, hvor vandflyene fra Vancouver lægger til kaj, med en fantastisk udsigt og et smukt ydre og indre. Udefra er hotellet et tydeligt minde fra den gang Canada var en del af det britiske imperie, og indenfor murene fastholdes den britiske tradition med en afternoon tea, der næsten er mere britisk end selv på Ritz Hotel i London.
Vil du være sikker på at få et bord skal du bestille på forhånd, men det er næsten altid muligt at komme ind uden at have forudbestilt – det koster ca. 60 CAD fra maj-slut september og ”kun” 50 CAD resten af året – og der bydes på alt, hvad der hører til et traditionelt engelsk Afternoon Tea arrangement: udsøgt te selvfølgelig, hjemmebagte scones, agurke-sandwiches og hjemmelavede te-lækkerier, krydret med selve oplevelsen af at sidde i de majestætiske lokaler og få specialiteterne serveret af sin egen ”butler” – spise og drikke af det fine porcelæn og høre klaverspil – man føler sig næsten hensat til… ja, prøv det selv .....
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Pia Pilgaard Høyers profilside

Læs mere om rejser til Vancouver Island

Hoteller i Vancouver Island
Rejser til Vancouver Island
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.