Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vancouver Island

Læs mere om rejser til Vancouver Island

Rejsetips af samme forfatter

Vis kort

Farmers Market i Errington - "Please Touch"

Pia Pilgaard Høyer
Pia Pilgaard Høyer

Det er teksten på et af de skilte, man ser, når man tager en tur til Farmers Market i Errington, en tekst man ikke normalt ser andre steder.

Besøg markedet, hvis I er på Vancouver Island - i nærheden af Parksville på nordsiden af øen. Det ligger ca. 15 minutters kørsel fra Parksville og afholdes hver lørdag fra maj til slutningen af september fra kl. 10-13. De lokale stiller boder op og sælger alt fra rabarber og andre hjemmedyrkede grøntsager til hjemmelavet marmelade, hjemmebagte scones m.m. Den lokale Sheila har hjemmestrikkede strømper til salg, og andre lokale giver koncert på scenen. Man er virkelig på landet her, og det er fantastisk at se, at dette sted for de lokale virker til at være ugens højdepunkt, hvor man mødes og hygger sig.

Tip i tippet

Her er tale om slow living, man kan næsten ikke undgå selv at blive ramt af det, og så er her gode muligheder for at få en snak med de lokale canadiere - de synes, det er spændende at få besøg! God fornøjelse.

Adresse

1390 Errington Road
Errington, BC VoR1V0

http://www.erringtonfarmersmarket.ca/w1/

Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.