Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vancouver Island

Læs mere om rejser til Vancouver Island

Rejsetips af samme forfatter

Victoria helt klart et besøg værd
FDM travel rejsespecialist
Charlotte Laursen Telefon: 70 28 13 20

Victoria helt klart et besøg værd

Min første tanke inden jeg kom til Victoria var hmm det ser godt nok meget engelsk og meget lidt canadisk ud! Men efter at have besøgt byen er mit indtryk et hel andet.
Mine 2 kollegaer og jeg ankom til byen midt på eftermiddagen og efter at have kørt op og ned af den samme gade et par gange lykkedes det os endeligt at finde vores hotel - GPS'en i bilen var ikke til megen hjælp:-) Vi fik tildelt vores værelser og pakket lidt ud og var så klar til at gå på opdagelse i byen. Vi boede i downtown med den mest fantastiske udsigt over byen og havnen. Bor man i downtown vil jeg sige at det ikke er nødvendigt at bruge bilen, så lad du bare den stå på hotellet. Du kan nemlig gå rundt til det meste. Der bor ca. 350.000 mennesker i Victoria, så ja afstandene er overkommelige. Derudover har byen den fordel at den kan besøges året rundt da den har det mildeste klima i Canada.
 
Vista 18

Vista 18

Om aftenen fik vi anbefalet at spise på restaurant Vista 18 på toppen af hotellet Chateau Victoria (adresse: 740 Burdett Ave. eller www.vista18.com). Super restaurant med rigtig lækker mad. Husk at reservere bord med udsigt mod havnen og kom lige inden solnedgang, for det er noget I ikke må snyde jer selv for!

Efter aftensmaden gik vi en tur ned til havnen og slentrede langs havnepromenaden hvor vi rigtig kunne nyde Government House med alle dets lys. Rigtig smukt!

Mange muligheder for oplevelser

Mange muligheder for oplevelser

Der er massere af muligheder for at få oplevelser når man bor i Victoria. I kan fx tage på hvalsafari. Her findes der rigtig mange udbydere, jeg vil dog anbefale Orca Spirit Adventures (det var dem jeg var med). I kan også tage tage en tur med vandflyver (som jeg desværre ikke nåede denne gang, men helt sikkert skal næste gang jeg kommer til byen). I kan også gå på museum, her kan jeg bl.a. anbefale Royal B.C. Museum. Er I mere til et besøg i China Town kan dette også gøres og så er det endda den ældste China Town i Canada! Eller hvad med en sightseeing bustur (her kan jeg anbefale CVS cruises) eller hightea på The Empress Hotel - kort sagt mulighederne er mange og der er noget for en hver smag!

Vi boede 2 nætter i Victoria men kunne sagtens have brugt en dag eller 2 mere. En ting er dog helt sikkert, det er ikke sidste gang jeg besøger Victoria!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Charlotte Laursens profilside

Læs mere om rejser til Vancouver Island

Hoteller i Vancouver Island
Rejser til Vancouver Island
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/rejsetilbud/paaske/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.