Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vancouver

 • Naturen kalder i USA og Canada

  (Bedømt af 5 personer)
  04.10.13: Iben Raagaard
  Er du vild med naturen, så er det bare at komme af sted.

  I begge lande mødte vi stor imødekommenhed og Canada er dejlig lidt turistet.
  Se hele rejsetippet
 • Vancouver og Chilliwalck

  (Bedømt af 7 personer)
  03.10.13: Jimmy Mikkelsen
  20-21 august:
  Vi lagde ud efter et hotelophold i Vancouver (Accent Inn), udmærket hotel, men elendig fastfood mad på deres Ihop restaurant i Richmond-området, og tog en taxa til Delta (Vantage Way), hvor vi fik vores første bil.
  Se hele rejsetippet
 • Hvalsafari

  (Bedømt af 2 personer)
  18.08.13: Nina Haarsted
  En tur til Vancouver i juli blev krydret med en fantastisk hvalsafari.
  Turen var booket hjemmefra hos Vancouver Whale Watch med afhentning i shuttlebus nær hotellet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Vancouver

En eftermiddag i Deep Cove ved Vancouver
Rejsetips indsendt af:
Thomas Torbjørn
København
15. aug. 2013

En eftermiddag i Deep Cove ved Vancouver

I den nordøstlige del af Vancouver, kaldet North Shore, ligger der et lille overset udflugtsmål, Deep Cove. Deep Cove var oprindeligt et sommerhusområde og udflugtssted, men er nu et hyggeligt lille samfund i periferien af Vancouver.
I Deep Cove skal man på vandretur til en udsigts-klippe, ud på vandet og nyde aftenen i den lokale Park sammen med de lokale.

Det er nemt at finde dertil med enten bil eller bus og man kan sagtens bruge en god eftermiddag eller formiddag der.
Quarry Rock set fra mit Stand Up Paddleboard
Quarry Rock set fra mit Stand Up Paddleboard

Til lands, til vands og til appetitten...

Det er vigtigt med en godt start, så begynd med at købe doughnuts i Honey Doughnuts & Goodies på Gallant Avenue, der er den gade der fører ned til lystbådehavnen.

Dernæst går I ned af Panorama Drive, langs Panorama Park, til I kommer til Baden Powell Trail på venstre hånd, den er markeret med et lille skilt så hold godt øje. Det er en vandrerute der går fra Deep Cove og helt til Horse Shoe Bay, men I skal ikke længere end til en udsigtsklippe der hedder Quarry Rock. Turen tager højst et par timer og er meget let at gå, også for børn. Ruten er nærmere beskrevet her: http://www.vancouvertrails.com/trails/quarry-rock/. Undervejs kan I så nyde de doughnuts i købte i starten :-)

Når I er kommet tilbage igen, kan I spise frokost på en af cafeerne eller på restauranten der ligger ned til lystbådehavnen.

Efter frokost (eller før hvis i gemmer vandreturen til om eftermiddagen) er det tid til at komme på vandet. Der ligger et vandsportscenter, http://www.deepcovekayak.com/rental-and-lessons/ , hvor man kan leje kajakker eller prøve Stand Up Paddling i roligt og beskyttet farvand med kompetente instruktører. Man ror rundt inde i fjorden og kan nyde bjergene og husene der ligger lige ud til vandet, samtidig med at der måske dukker en sæl op eller en fiskeørn flyver forbi, spektakulært.

Hvis ikke alle kan få tid til kajakroning samtidigt, så kan I overveje at dele jer op, så nogen ror mens de andre går op til udsigtspunktet og så bytte bagefter.

Hvis I er trætte af at spise ude og gerne vil prøve noget andet, så kan I tage kul og mad med og benytte de offentlige fælles grill der opstillet i Panorama Park og slut dagen af med at grille på stranden mens solen går ned over bjergene. Alternativt kan I spise på et af de lokale spisesteder eller kør lidt tilbage mod Vancouver til hjørnet af Mount Seymour Parkway og Dollarton Highway hvor I finder The Raven, en lokal pub med et bredt udvalg af øl og mulighed for at spise, se mere her: http://www.theravenpub.com/.

God fornøjelse, jeg håber vi ses der :-)

Mvh
Thomas

Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Vancouver

Hoteller i Vancouver
Rejser til Vancouver
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/spanien/mallorca/udflugt-paa-mallorca.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.