Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vancouver

 • Naturen kalder i USA og Canada

  (Bedømt af 5 personer)
  04.10.13: Iben Raagaard
  Er du vild med naturen, så er det bare at komme af sted.

  I begge lande mødte vi stor imødekommenhed og Canada er dejlig lidt turistet.
  Se hele rejsetippet
 • Vancouver og Chilliwalck

  (Bedømt af 7 personer)
  03.10.13: Jimmy Mikkelsen
  20-21 august:
  Vi lagde ud efter et hotelophold i Vancouver (Accent Inn), udmærket hotel, men elendig fastfood mad på deres Ihop restaurant i Richmond-området, og tog en taxa til Delta (Vantage Way), hvor vi fik vores første bil.
  Se hele rejsetippet
 • Hvalsafari

  (Bedømt af 2 personer)
  18.08.13: Nina Haarsted
  En tur til Vancouver i juli blev krydret med en fantastisk hvalsafari.
  Turen var booket hjemmefra hos Vancouver Whale Watch med afhentning i shuttlebus nær hotellet.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Vancouver

Vores forlovelses middag.
Rejsetips indsendt af:
Kenneth Beukel
Hjørring
7. okt. 2009

Forlovet i Vancouver.

Vancouver, en by jeg aldrig bliver træt af.

Der er mange grunde til at tage til smukke Vancouver.

Der sker så mange til i Vancouver, det jo en stor by under konstant udvikling. Nu skal der være Vinter OL og en stor del af byen er bygget om og mange arkitekter har været med i til at skabe en smuk og anderledes, afslappet by. Turen til Vancouver kan gøres på mange måder, men vi syndes nu at det mest behagelige er over københavn-Amsterdam-eller London til Vancouver, jeg er ikke glad for at tage over Seattle, for der er mange vagter der stirrer på sig og deres store våben, det er temmelig ubehageligt. Dog skal det siges at det er da en oplevelse at prøve det og så tage en Grayhound bus til Vancouver. Jeg har været der over ti gange, da min mor, stedfar og halvsøster bor i byen, men det ændre ikke på den fornemmelse der rammer mig vær gang jeg kommer der til, det er bare en anderledes fantastisk. "Bare" det at komme igennem lufthavnen, den fantastiske storhed der i udsmykningen, nordamerikansk indianer kunst og venligheden der møder en i pas og told kontrollen. Vi er jo så heldige at vi bor privat og derfor har et "normalt" liv, op kl 7, kaffe og nyheder på tv. Så går de første dage med de gaver der skal købes med hjem, for så kan vi bedre slappe af og ikke gå at tænke på det og der er rigeligt med shoppingmals i byen ellers er det bare at køre til Ritcmund nær lufthavnen, der er de største shopping muligheder jeg har oplevet og jeg har rejst en del i livet. Så er det ellers bare at lege turist, der er parker, akvariet, kirker, naturen rundt om hele byen, ja bare spørg og di har det i nærheden. Jeg er kommet i byen igennem 35 år og det er aldrig det samme, eller kedeligt. Der er mad oplevelser fra alle verdens lande, lige så mange sprog. Selvfølgelig er der nogen forholdsregler man skal lære, hvis man bevæger sig i nattelivet, men det er ikke noget problem, hvis man selv kommer fra storbyen. Jeg vil runde af med forlovelsen, den skete på "cloud 9" en ude mærket resturangt, som er bygget som en roterende top på et højhus, det taget ca 40 om at komme hele turen rundt, men det er smukt at se bjærgene og alle hustagene med græs på toppen, hvor de har små haver, deres store havne front og meget meget mere.Ha en god tur, hilsen Kenneth.

Transport

Kommentarer til rejsetips om Vancouver

vidunderlige Vancouver like no other

10/01 2010 John Jacobsen
jeg var som 26 årig sammen med et par kammerater 14 dage i Vancouver samt et smut i Seattle. Det var en drømmerejse da vi boede privat i et stort hus med egen pool og havde været så forudseende at leje en bil hjemmefra, en stor Fors med plads til 7-9 folk. Vi var ude og se Grouse mountain, et must for alle skiinteresserede, samt en tur til noget der blev kaldt Hells Gate det var som en tur tilbage i tiden også selve turen derop hvir vi kørte forbi Hope, hvor den første Rambo film blev optaget, vi kørte forbi nogen små ranches hvor man tror at det er det 19 århundrede. Vi prøvede nogen af de rigtig gode og billige resturanter som Vancouver har, der var særlig en fiskeresturant ved på en bakke med en helt utrolig udsigt, desværre kan jeg slet ikke huske navnet på denne. Nattelivet er også rigtig godtsamtidigt med at der næsten ikke er nogen vold i byen, vi hang ud på the Roxy hvor der var live musik hver aften, med nogen rigtig gode kopibands og nogen der spillede deres egen musik, de har også en rigtig god øl Kookany, der er langt bedre end bud og sol. Alt i alt for nogen unge mænd der gerne ville se noget natur og noget natteliv, simpelthen det bedste man kan ønske sig.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Vancouver

Hoteller i Vancouver
Rejser til Vancouver
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/graekenland/kreta/en-tur-paa-kreta-vaek-fra-de-stoerste-turistomraader.-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.