Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Vestlige

 • Alberni Valley og Douglas fyr

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 5 personer)
  Vancouver Island er et sandt paradis for naturelskere.
  Vi boede i Parksville på østkysten med skøn udsigt til hav og bjerge. På turen herfra mod Tofino passeres flotte bjerglandskaber.
  Se hele rejsetippet
 • Crabcakes og sweet potatoes på Smitty´s Oyster House

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  Hvis du rejser på vestkysten i Canada, og hvis du kommer til den lille by Gibson – lige efter færgen fra Horseshoe Bay til Langdale – op af Sunshine Coast – et par timers kørsel nord for Vancouver – så gør dig selv den tjeneste at gøre et stop i byen og gå ned af trappen til havnen, og gå ind og sæt dig på Smitty´s Oyster House, en hyggelig lille restaurant, hvor du sidder ved langborde ude eller inde, med udsigt til bådene i havnen og bjergene bagved.
  Se hele rejsetippet
 • Have I not seen you before???

  (Bedømt af 17 personer)
  16.10.12: Jakob Endahl
  Yes, 4 years ago when I was here last time.

  Når i først har boet på West Coast Wilderness Lodge, Egmont, BC er det ikke kun jer der husker stedet.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

Hvalsafari med Orca Spirit Adventures
FDM travel rejsespecialist
Charlotte Laursen Telefon: 70 28 13 20

Hvalsafari med Orca Spirit Adventures

Går du også med en drøm om at se spækhuggere? Jeg gjorde og faktisk stod det MEGET højt på min ønskeseddel over ting jeg bare måtte opleve.
Og hvilken oplevelse!

Mine 2 kollegaer og jeg var afsted på en 3 timers tur ud fra Victoria Harbour her i slutningen af september. Vi havde booket en tur til om formiddagen, dagen efter vi ankom til Victoria. Vi skulle ringe til selskabet og bekræfte vores tur og godt vi gjorde det, da det viste sig at vores tur var blevet aflyst! Dog kunne vi heldigvis komme med kl. 13 i stedet. Selskabet havde bestilt en taxa til os som kom hen til vores hotel og hentede os og kørte os ned til skibet (på deres regning).

Orca Spirit Adventures har 3 bådtyper. Zodiacs som er gummispeedbåde med plads til ca. 10 personer. Det gode ved denne bådtype er, at den kan komme rigtig tæt på hvalerne, men du er på den anden side også meget udsat for vind og vejr, da du ikke kan gå indenfor.
The Orca Spirit som er en lidt større båd (og den vi sejlede med) har plads til ca. 45 personer. Her er der mulighed for at sidde både inde og ude. De fleste af dem, der var med havde meget travlt med at få en plads udenfor, så vi måtte tage til takke med en plads inde. Det gjorde nu heller ikke noget da der er store panoramavinduer og man sidder nede ved havoverfladen og har en super udsigt. Ydermere gik der ikke længe før de første forfrosne mennesker kom ind fra dækket og ned i varmen, så ja den der ler sidst ler bedst ;-)
Den sidste båd hedder The Pacific Explorer og har plads til ca. 70 mennesker. Fælles for The Orca Spirit og The Pacific Explorer ligger der kikkerter til fri afbenyttelse så man kan spejde efter hvaler og andre havdyr. Der ligger også billeder af de forskellige hvaler der er observeret i området og her kan man rigtig se de forskellige kendetegn hvalerne har.
På alle ture er der uddannede havbiologer der fortæller om hvad man kan forvente at opleve på turen og de er også rigtigt søde til at svare på spørgsmål.
På vores tur oplevede vi både sæler, søløver og spækhuggere. Det bedste tidspunkt at opleve spækhuggere er dog i juli og august, vi var faktisk ret heldige at vi spottede nogle stykker. Men alt i alt var det en KÆMPE oplevelse som man bestemt ikke må snyde sig selv for! Dog vil jeg til slut lige sige at man skal huske at tage en trøje med, da der sagtens kan være 20 grader inden i byen og kun 5-10 grader ude på havet.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Charlotte Laursens profilside

Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/minneapolis/americinn-hotel-suites-bloomington-east-airport.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.