Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Kør-selv rundrejser Waterton

Rejser til Waterton Lakes NP

Med sine 505 km2 er Waterton Lakes National Park den mindste nationalpark i Rocky Mountains, men arealet svarer trods alt næsten til Bornholms. Waterton Lakes National Park er helt speciel, idet den rummer vegetation fra både prærien og bjergene. Parkens andet store trækplaster er de mange smukke søer.

Store naturoplevelser på grænsen til USA

Der er et rigt dyreliv i Waterton Lakes National Park

Naturens skattekammer

Ingen af Canadas øvrige 40 nationalparker beskytter så meget liv på så lille et område som Waterton Lakes National Park. 

I Waterton Lakes National Park lever flere end 250 fuglearter, 60 pattedyrearter foruden mange slags fisk, padder og krybdyr. Hele 970 forskellige plantearter vokser her.
 

Fredspark mellem Canada og USA

Mod syd grænser Waterton Lakes National Park op til den meget større amerikanske Glacier National Park i Montana. I 1932 blev de to nationalparker til Waterton-Glacier International Peace Park og symboliserer fred og venskab mellem USA og Canada. Den fælles fredspark blev i 1995 optaget på UNESCO liste over verdensarv på grund af sit rige plante- og dyreliv og naturscenerier.
En af Waterton Lakes NP mange søer

Waterton Lakes

Det store trækplaster er rækken af søer, der udgør Waterton Lakes. Her ligger med en storslået udsigt det historiske Prince of Wales Hotel opført i 1926-27. Waterton Lakes National Park er det sted i Alberta, hvor der falder mest nedbør, og hvor det blæser mest.

Bådtur til Goat Haunt Ranger Station i USA
Tag på en 2-timers bådtur fra Upper Waterton Lake og tværs over grænsen til Goat Haunt Ranger Station i Glacier National Park i USA. De gode guider giver sejlturen et ekstra godt udbytte.

Kør videre fra Waterton Lakes NP

Kør videre til fx Calgary
Nordpå til Calgary
På tre timer kan du være i Calgary og opleve en moderne storby, hvor det ikke er unormalt at gå med hvide cowboyhatte, cowboystøvler og jakkesæt. En kulturel oplevelse efter al den natur. Stop i Ft. Macleod ved Oldman River og besøg rekonstruktionen af det oprindelige fort, som rødfrakkerne opførte i 1874 for at skabe ro og orden blandt nybyggere, whiskysælgere og indianere.
Calgary

Nordvestpå til Banff, Jasper, Kootenay og Yoho
Fire timers kørsel langs Rocky Mountains og du er på tærsklen til Canadas smukkeste natur. Her byder fire nationalparker dig velkommen med rige muligheder for at vandre, cykle eller padle kano og møde vilde dyr i deres rette element.
Banff National Park
Jasper National Park
Kootenay National Park
Yoho National Park
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/frankrig/den-franske-riviera/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.