Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Whistler

Læs mere om rejser til Whistler

Rejsetips af samme forfatter

 • Dagstur til Capri

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 6 personer)
  26.11.13: Vibeke Hansen
  Har man ikke planlagt at tage et på overnatninger på Capri, mens man er på Amalfikysten, så kan det det anbefales at tage på en dagstur dertil.
  Se hele rejsetippet
 • Miami.....South Beach...Hvor spiser vi i aften?

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 7 personer)
  29.10.13: Vibeke Hansen
  Miami South er uden tvivl området, hvor man bor, når man er i Miami - det er her tingene sker!
  Det er her det hyggeligt, at gå sig en tur om aftnen og spise udenfor på en af de mange restauranter og nyde det gode vejr!

  Lincoln Road i South Beach er fyldt med restauranter og cafeer...og som altid er det svært for nogle af os, at vælge :-)

  Indrømmer gerne, at jeg ikke er jordens største fiske spiser, så da flertallet valgte, at vi skulle på Sushi Samba, var man måske en smule skeptisk :-)

  Godt livet er fyldt med positive overraskelser - Sushi Samba blev den mest positive "mad-udfordring" og overraskelse jeg længe har haft!

  Vi fik personalet til, at servere en blanding af alt det bedste, som vi kunne dele - smagsløgene fik virkelig en god madoplevelse...og der blev serveret meget mere end bare sushi.
  Se hele rejsetippet
 • CocoCay Bahamas

  FDM travel rejsespecialist
  (Bedømt af 6 personer)
  13.09.13: Vibeke Hansen
  Er du lige så heldig som jeg, at komme på et krydstogt med enten Celebrity Cruises eller Royal Caribbean Cruise Lines til Bahamas, så kommer du sikkerhed til, at stifte bekendtskab med deres egen private Ø - CocoCay.
  Se hele rejsetippet
Whistler - spis godt og lær byen bedre at kende
FDM travel rejsespecialist
Vibeke Hansen Telefon: 70 28 13 53

Whistler - spis godt og lær byen bedre at kende

Ny by…nye restauranter….hvad skal vi dog vælge?

Mon ikke vi alle kender udfordringen, når vi er ferie og skal vælge den rigtige restaurant…og gerne vil have en bid af det hele..specielt når vi er på rundrejse og kun har få nætter hvert sted.
I Whistler, Canada har de den perfekte løsning til alle os, som gerne vil forkæles lidt og have en bid af flere gode restauranter på én aften.

Whistler Winetastingtours tog os på gåben rundt til nogle af Whistlers bedste restauranter…og ikke nok med at vi blev mætte, smagte på dejlig vin, så fik vi også lært, hvordan man sabler en flaske champagne, blev klogere på vin, mødte nye mennesker og blev underholdt og informeret af vores vinekspert og guide Marie.

Faktisk ikke helt tosset, at få lidt frisk luft og motion mellem forret og hovedret….og gå fra restaurant til restaurant og lære en by bedre, at kende.

Den praktiske del:

Whistler Winetastingtours tilbyder flere forskellige type ture.

Vi valgte hjemmefra at bestille den tur de kalder ”Finer Things Dinner Tour with Wine Pairings” (Deres gourmet tur med vin smagning) til ca. DKK 1100,- per person.

Vi valgte at tage turen vores første aften i Whistler, hvilket var helt perfekt – næste dag følte vi, at vi kendte Whistler ret godt :-)

Turen tager ca. 3 timer og starter omkring kl.: 16.30 - så har du kun en nat eller to i Whistler, så book det hjemmefra!

Vi var ca. 11 til bords – I vores tilfælde var de øvrige deltagere søde og snaksaglige Canadier.

Vi startede ud på Firerock Lounge, Westin Hotel, hvor vi mødtes med vores guide Marie og fik valgt forret og hovedret til senere.

Derefter besøgte vi følgende steder:

Barefoot Bistro’s vinkælder – Små historier, lidt til maven og ganen ventede alle og 2 blev udvalgt til at sable halsen af champagneflasken, så vi kunne få lidt i bobler i vores glas :-)

Hy’s Steak Restaurant – Mini vinquiz og forret

Restaurant Quattro - Dejlig hovedret

Og et par mini stop på vejen tilbage til Firerock lounge, hvor vi sluttede af med dessert og canadas berømte eiswein!

Skøn aften!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Vibeke Hansen s profilside

Læs mere om skirejser til Whistler

Hoteller i Whistler
Rejser til Whistler
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/billige-mobil-roaming.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.