Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Læs mere om rejser til Yoho

Rejsetips af samme forfatter

The Butchart Gardens - ikke kun for folk med grønne fingre
FDM travel rejsespecialist
Louise Nyborg Telefon: 70 28 13 61

The Butchart Gardens - ikke kun for folk med grønne fingre

Man kan kun blive imponeret af “The Butchart Gardens” uanset hvor meget eller lidt grønne fingre man har. Der kan sagtens bruges en hel dag eller 3 timer afhængig af ens tidsplan.
Haven som blev anlagt af Jennie Butchart i 1904 begyndte som et privat projekt – lidt hygge. Området var oprindeligt et kalkstensbrud (tilhørte hendes mand) – bruddet blev gradvist ændret til prydhave. Det tog 10 år at færdiggøre The Sunken garden. Folk hørte om den fine have - kom på besøg og blev budt på te af Fru Butchart. The Sunken garden var første del af haven jeg så. Super flot! Fantastiske flotte farver, planter, blomster i forskellige niveauer, klippestykker og høje smukke gamle træer. Man kommer også gennem Rosenhaven, som er smukkest i juli og august og ikke mindst den Japanske Have med fintrimmede træer og buske.

Et tips til når I besøger haverne. High Tea er meget populært for besøgende, at prøve i Victoria - typisk på ”The Fairmont Empress”. Det er en engelsk tradition og Victoria i Bristish Colombia er på nogle områder næsten mere Britisk end hvis man befandt sig i England! High Tea kan nydes på The Fairmont Empress til den beskedne sum af 60 Canadiske dollar i højsæson – her kan I skyde genvej og tage måltidet i Butchart Gardens til ca. 30 Canadiske dollar omgivet af de smukke historiske haver!

Seværdigheder
Haver, Parker
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Besøg Louise Nyborgs profilside

Læs mere om rejser til Yoho

Hoteller i Yoho
i Yoho
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.