Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Sydamerika

 • To Rom & Cuba, tak

  (Bedømt af 5 personer)
  Cuba er den perfekte solskinsø med kridhvide strande, vajende palmer og temperaturer, der aldrig er for varme og slet ikke for kolde. Smagen af en forfriskende mojito er altid lige i nærheden, fuldkommen som lyden af en inciterende salsa og synet af vuggende hofter, mens sorte røgskyer fra de allestedsnærværende charmerende, amerikanske dollargrin kæmper om plads på duftpaletten med osen fra enorme friskrullede cigarer, der ryges overalt.
  Se hele rejsetippet
 • På "ekspedition" til det kolde kontinent.

  (Bedømt af 3 personer)
  01.03.16: Ole Thomsen
  Rejsen bestilte vi gennem FDM, som bestilte kahytten, fly og overnatning.
  Efter nogle lange flyture, og en overnatning i Buenos Aires, startede sejlturen fra Ushuaia, verdens sydligste større by.
  Se hele rejsetippet
 • Krydstogt gennem Panamakanalen

  (Bedømt af 9 personer)
  30.04.14: Lene Lind
  14 lange måneder lå der mellem bestilling af rejsen fra Miami gennem Panamakanalen til San Diego og indtil afrejsedatoen. Ventetiden blev rigeligt belønnet med en virkelig stor oplevelse på Celebrity Infinity i kahyt af typen Aqua Class på dæk 11! Det var vores andet cruise og som første gang bestilte vi hos FDM Travel , der igen ydede fremragende service hele vejen igennem.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Sydamerika

Rejsetips af samme forfatter

 • Krydstogt gennem Panamakanalen

  (Bedømt af 9 personer)
  30.04.14: Lene Lind
  14 lange måneder lå der mellem bestilling af rejsen fra Miami gennem Panamakanalen til San Diego og indtil afrejsedatoen. Ventetiden blev rigeligt belønnet med en virkelig stor oplevelse på Celebrity Infinity i kahyt af typen Aqua Class på dæk 11! Det var vores andet cruise og som første gang bestilte vi hos FDM Travel , der igen ydede fremragende service hele vejen igennem.
  Se hele rejsetippet
Caribien - På krydstogt for første gang...
Rejsetips indsendt af:
Lene Lind
Ebeltoft
16. juli 2012

Caribien - På krydstogt for første gang...

Som førstegangs cruisere var der mange ting at skulle tage stilling til - hvilket rederi, hvilket skib, hvilken kahyttype, hvilken rute... og man kunne blive ved frem til "hvor mange sko og tasker er der brug for på et krydstogt"?

FDM-travel ydede en rigtig god rådgivning og således fik vi en stor rejseoplevelse og appetit på flere cruises.
Vi er et modent par uden børn, som tidligere har holdt ferie i Caribien og denne gang ville vi benytte et krydstogt til at stifte bekendtskab med nogle flere øer uden at skulle pakke kufferten og skifte opholdssted flere gange.
Udsigt fra vores balkon på Conrad Condado.
Udsigt fra vores balkon på Conrad Condado.

Flyrejsen

Krydstogtets starthavn var San Juan på øen Puerto Rico. Vi valgte at ankomme et par dage før afsejling, så vi både havde lejlighed til at komme af med jetlag og se Old San Juan.

Efter en forholdsvis opslidende flyvetur fra Billund over Manchester og New York, ankom vi til Hotel Conrad Condado. Det opslidende bestod primært i, at lufthavnen i Manchester har en meget omstændelig måde at håndtere transitrejsende og flyselskabet American Airlines yder meget lidt plads i deres transatlantiske fly (Boeing 747).

En anden gang vælger vi at skifte fly i Heathrow og at flyve Airbus.
Vores kahyt var beliggende agter på næstøverste dæk (over karnapperne).
Vores kahyt var beliggende agter på næstøverste dæk (over karnapperne).

Valg af kahyt

Boardingen på krydstogtskibet Celebrity Summit blev afviklet overraskende hurtigt og helt uden problemer. Vi havde på FDM Travels anbefaling valgt at booke Aqua Class kahyt i bedste klasse, hvilket bl.a. gav adgang til en separat check in desk.

Inden længe var vi installeret på næstøverste dæk i en kahyt med balkon og egen concierge, som præsenterede sig kort efter ankomsten.

Inkluderet i prisen for Aqua Class er bl.a. bespisning i gourmet restauranten Blue. Meromkostningen i forhold til en normal kahyt med balkon var ca. 1.000 kr. per person. De penge var helt sikkert godt givet ud, kahytten havde en bedre beliggenhed på skibet, maden var rigtig god og der var mange andre tillægsydelser at benytte sig af i forbindelse med denne kahyt klasse.

På bundlinien betød kahytvalget muligvis en besparelse, da vi ikke følte trang til at benytte os af de andre "betalings" restauranter på skibet - Blue opfyldte alle ønsker om god mad. Desuden blev der stillet vand, frisk frugt, canapeer og te ind i kahytten dagligt.

Cruise Critic

Vi havde tilmeldt os Cruisecritic.com et par måneder inden afrejsen. Her fik vi mange tips til udflugter, kunne læse rejseberetninger fra andre og vi fik invitation til Cruise Critics arrangement Meet and greet, hvor vi mødte nogle af de mennesker, som havde deltaget i samme forum.

Det er en god idé at tilmelde sig dette gratis forum for cruisere, der er meget information at hente.
Udflugter

Udflugter

Gennem Celebrity havde vi bestilt et par udflugter på de øer, hvor skibet lagde til. Andre udflugter arrangerede vi fra dag til dag sammen med andre gæster, som vi havde lært at kende gennem Cruise Critic eller direkte på skibet.

Der er mere end rigeligt at deltage i, både på skibet og på øerne, så man behøver ikke at booke udflugter forud, med mindre man vil være sikker på at få plads på en bestemt udflugt.
Livet ombord

Livet ombord

Selv om det umiddelbart virkede skræmmende at skulle være sammen med 3.000 mennesker (2.000 passagerer og 1.000 besætningsmedlemmer), virkede Celebrity Summit på intet tidspunkt crowded og det var altid muligt at finde en liggestol ved poolen eller plads hvor som helst man måtte ønske.

Hver dag var der stort aktivitetsprogram, teaterforestillinger og seminarer, som man kunne deltage i.

Besætningsmedlemmerne på Celebrity Summit var imødekommende og venlige, men igen viste vores kahytvalg at være en fordel, idet den bedste service blev ydet af vores concierge og tjenerstaben i restauranten Blue.
Caribien - På krydstogt for første gang...

Cruiset var en helt igennem afslappende og fremragende oplevelse, som kun kan anbefales.

Kommentarer til rejsetippet om Sydamerika

Så er turbeskrivelsen lagt på

04/03 2013 Morten Christensen
Hej Lene
Så er der mulighed for lidt læsning - og for dig sikkert et nostlgisk tilbageblik :-)

Spændende

28/02 2013 Morten Christensen
Arghhhh, jeg bliver helt misundelig :-) Det er også et af de cruises vi har kigget på - Panamakanalen må virkelig være en oplevelse. Rigtig god tur.

Velkommen hjem!

26/02 2013 Lene Lind
Det glæder mig at høre og jeg vil holde øje med jeres turbeskrivelse her på siden.

Vi har lige booked næste cruise; Celebrity Infinity (samme skibstype som Summit) fra Florida til San Diego gennem Panama kanalen. Det er desværre først næste år vi skal afsted, men der var gode rabatter ved at booke tidligt, så det tog vi gerne med.

Fantastisk

26/02 2013 Morten Christensen
Hej Lene
Så er vi hjemme igen. Helt igennem fantastisk tur. Celebrity var bare godt - bedre end de andre selskaber vi har sejlet med. Ikke mindst maden slår de andre med flere længer - desværre tog jeg hele 4 kg på, men de ryger vel af igen :-)
Kommer ASAP med et rejsetips her på siderne :-)

Perfekt tur

10/02 2013 John Petersen
Er lige kommen hjem efter en perfekt tur med Celebrity Summit d.27/1. Kan varmt anbefales, Perfekt personale. Delfin tur på St. Thomas var en stor oplevelse. Bukkede turene dag til dag på Summit

Tak for tipsene

07/02 2013 Morten Christensen
Og vi glæder os :-)

Anbefalinger om udflugter - Øst Caribien

06/02 2013 Lene Lind
Først og fremmest - glæd jer!!!

St. Croix - der har vi allerede været nogle gange, så vi valgte ikke at tage på udflugt, men det kan godt blive en lang dag, da Frederikssted er en meget lille by. Christianssted er en udflugt værd, hvis man ikke har været der.

St. Kitts - der er et fint shoppingområde, hvor skibet lægger til, men pas på de mennesker, der prøver at sætte en abe på jeres skulder. De vil tage et billede, som man efterfølgende skal betale for. Aberne kan desuden have sygdomme, en af vores rejsefæller blev bidt i øret og måtte behandles af en læge.

Domenica - vi tog med på Cooking Carribean, Rum and nature og det var den bedste udflugt på hele turen. Det er klart anbefalelsesværdigt.

Grenada - her hyrede vi en privat chauffør, som kørte os rundt på øen, hvor vi besøgte en nationalpark, fortet og et par andre steder. Fordelen ved privatchaufføren, som vi fandt direkte på havnen var, at vi selv kunne bestemme hvor længe vi ville opholde os de enkelte steder.

St. Thomas - vi har også været på denne ø nogle gange og skulle dertil umiddelbart efter cruiset, så vi tog en tur op til Paradise Point (direkte ved krydstogthavnen). Er man til strand, er Magens Bay en tur værd. Den hører til i top 10 over verdens bedste strande. Alternativt er der byen Charlotte Amalie med fortet og mange butikker.

/Lene Lind

Dejligt at I var tilfredsse

06/02 2013 Morten Christensen
Vi skal selv afsted på Celebrity Summit her om 10 dage. Samme tur som jeg formoder jeg næsten, da vi også sejler fra Puerto Rico :-)
Var der nogen af udflugterne I specielt kan anbefale ?

cruis vestindien

05/02 2013 inge steensen
Jeg har ikke prøvet at sejle før. Det gav en god information og lidt at tænke over.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/danmark/koebenhavn/wakeup-copenhagen-carsten-niebuhrs-gade.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.