Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Oranjestad

Aruba har intet mindre end både pålideligt og næsten perfekt vejr. Her er sol, sommer og en sval brise, som giver jer mulighed for at opleve det, I har lyst til – uden at skulle bekymre jer om påklædningen. Aruba er mere en ørken end en regnskov, der er lav luftfugtighed og det regner sjældent, men når det gør, er det normalt kun et kort brusebad. Og strandene? Aruba kan prale af nogle af de bedste i Caribien, nogle siger endda i verden med kilometervis af hvidt puddersand og varmt vand.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Arubas naturlige broer

Igennem årtusinder har det barske hav på Arubas nordkyst hamret løs på klipperne med sine dunkende bølger. Dermed er kalkstenen langsomt blevet mejslet væk, hvilket har skabt flere naturlige broer. I 2005 kollapsede den største og mest fotograferede af broerne, Natural Bridge, men den tilstødende intakte Baby Bridge fortjener bestemt et besøg.
Sommerfuglefarmen

Sommerfuglefarmen

Et besøg på Aruba Butterfly Farm er et uforglemmeligt møde med naturen i al sin skønhed. Træd ind i en tropisk have fyldt med sommerfugle fra hele verden og forbered jer på at møde nogle af verdens mest farverige og usædvanlige skabninger.

Tourguiderne underholder jer med information om sommerfuglenes vaner og metamorfosens mirakel. Hvis I ankommer tidligt, kan I endda være vidne til, hvordan nye sommerfugle finder vej ud af deres puppe og tager deres første flyvetur.
Arubas hovedstad, Oranjestad

Arubas hovedstad, Oranjestad

Oranjestad er en unik blanding af gammelt og nyt. Det er en travl havneby, hvor gaderne er oversået med internationale detailhandlere, mindre butikker og blændende smykkerbutikker. Langs havnepromenaden står smukt restaurerede bygninger såsom det grønne Stadhuis, rådhuset.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til kaj midt i hovedstaden, Oranjestad.

Klima

Vejret er næsten altid godt på Aruba. Her er varmt, solrigt, tørt og luftigt. Der er ingen regnsæson og ingen trussel om tropiske storme. Øen ligger ganske enkelt langt væk fra orkanbæltet. Temperaturen ligger temmelig stabilt på 28 grader året rundt, men de næsten konstante passatvinde gør det nemt at glemme, hvor varmt det er.
Denne side er udskrevet d. 17. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/new-zealand/rotorua/zorbing-i-rotorua.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.