Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til CocoCay

Midt i øgruppen Bahamas, omgivet af det klare turkisblå vand, ligger den afsides ø CocoCay. Øen er forbeholdt krydstogtgæster og ligger roligt hen med de kridhvide sandstrande som taget ud af et caribisk eventyr. Deltag i vandsportsaktiviteter, gå ad naturstierne eller læn jer bare tilbage, slap af og nyd en tropedrink.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Sand og vand

På CocoCay kan I få en dejlig dag fuld af aktiviteter. Tag på opdagelse med en snorkel til vands eller gå en tur i en palmelund, tag en lur i en skyggefuld hængekøje, slap af og nyd en drink på en af de tre strande. I kan også sejle i kajak, prøve en bananbåd eller dase i vandet med et badedyr.

Havn

Havn
For at komme i land på øen CocoCay på Bahamaøerne er I nødt til at tage skibets mindre tenderbåde ind til land, da skibet kaster anker et stykke fra kysten.

Klima

Bahamas oplever hverken frost, sne, slud, hagl eller ekstreme temperaturer. Der har dog været en enkelt undtagelse, for 19. januar 1977 oplevede dele af det nordlige Bahamas en kort snebyge.

Temperaturen om dagen ligger typisk på mellem 23 og 33 grader året rundt og der er i gennemsnit mere end syv solskinstimer dagligt.
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/caribien/bahamas/cococay/krydstogt/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.