Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Princess Cays

Prinsess Cays er Princess Cruises’ private strandområde på Bahama-øen Eleuthera. Princess Cays er ca. 160 km lang men kun ca. 3 km bred. Sandet er kridhvidt, og alt I skal gøre er at slappe af, dase i solen eller nyde de mange vandsportsaktiviteter. Spis grillmad på stranden, snup en kølig tropedrink eller gå på shopping efter lokalt kunsthåndværk.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

En bid af paradis

På Princess Cays gælder det kun om at slappe af og nyde livet. Find et sted på stranden, hop op i en hængekøje eller smid jer I en solstol. Hvis I gerne vil være lidt mere aktive, så tag en svømmetur i et af de to beskyttede svømmeområder på hhv. den nordlige og sydlige strand.

I kan leje snorkeludstyr, tage en tur på en bananbåd eller en vandcykel. Der er også kajakker og kanoer. I kan spille volley på volleybanen eller lytte til et calypsoband. Her er også et picnicområde, et udsigtstårn og Pelican’s Perch, som er et særligt legeområde for børn.

Havn

Havn
Princess Cruises’ skibe kaster anker ud for Princess Cays. Herfra sejles gæsterne ind på land i de mindre tenderbåde. I tråd med, at det var et krydstogtskib fra Princess Cruises, som var The Love Boat, hedder molen naturligvis Love Boat Marina.

Klima

Prinsesse Cays har et subtropisk klima med milde vintre, hvor temperaturen sjældent kommer aldrig under 25 grader. Ligesom i Florida skal I dog være opmærksomme på, at der en sjælden gang imellem kan komme en koldfront forbi. Så kan temperaturen tage et dyk ned til ca. 15 grader.
Denne side er udskrevet d. 16. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/route-66/get-your-kicks-on-route-66.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.