Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Bridgetown

Barbados var britisk territorium ind til 1966 og det mærkes tydeligt. Man kører i venstre side, og eftermiddagsteen er et helt ritual. Den østligste del af Barbados ligger teknisk set i Atlanterhavet. Den barske østkyst vidner om Atlantens enorme kræfter og herfra er der næsten 5.000 km til Afrika. På vest- og sydkysten ligger der sukkerrørsmarker, så langt øjet rækker, og strandene er strøet med det fineste puddersand.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Harrisons Cave

Harrisons Cave er en af de helt store seværdigheder i Caribien. Her kan I opleve grønne aber og de skæggede figentræer, som har lagt navn til Barbados, der på både spansk og portugisisk betyder de skæggede.
Rom, rom og atter rom

Rom, rom og atter rom

Det oprindelige destilleri Mount Gay blev grundlagt i 1703. Dermed er denne rom fra Barbados det ældste eksisterende rommærke i verden. På destilleriet kan I få fortalt om rommens historie og lære at mikse forskellige cocktails.

Jolly Roger piratcruise

Jolly Roger pirattogtet er et ca. 4 timer langt minicruise med sejlbåd. Undervejs på turen kan I snorkle, svømme med havskildpadder, spise en grillfrokost eller endda prøve ”at gå planken ud”. Krydstogtet starter lige ud for krydstogtmolen.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til ved molen i Bridgetown Cruise Terminal, som ligger ca. 1,5 km fra centrum i hovedstaden Bridgetown, Barbados.

Klima

Barbados har et tropisk klima, så her er aldrig koldt. Regnsæsonen går fra juni til oktober, men resten af året er her solrigt. Husk derfor solhatten og solcremen.
Denne side er udskrevet d. 20. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/sydney/billejeliste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.