Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Kralendijk

Sky, lyserøde flamingoer og dansende søheste har noget til fælles. De holder til i paradiset Bonaire dybt nede i det sydligste Caribien. Beboerne oprettede en række naturreservater længe inden økoturisme og naturbevarelse kom på den internationale dagsorden. Derfor er naturen på Bonaire utrolig velbevaret. Øen ligger uden for det traditionelle orkanbælte og her er dejlig varmt året rundt.

Største seværdigheder

Lyserøde flamingoer

I kan se flamingoer i den nordlige ende af øen ved Goto Meer, en saltvandslagune og et mekka for fuglene. Bonaire er et af de få steder i Caribien, hvor flamingoer yngler.

I den sydlige ende af øen ligger et af de mere usædvanlige reservater, et fristed for flamingoer midt i et saltudvindingsanlæg. Her er massive dynger af blændende hvidt salt, som ironisk nok eksporteres og bruges på den nordlige halvkugle til at salte gader og stræder om vinteren.

For 25 år siden var der kun 1.500 flamingoer på Bonaire. Takket være den omhyggelige indsats for at bevare fuglene anslås antallet i dag at være 10.000 - 15.000.

Shopping

Det tager ikke lang tid at shoppe på Bonaire, for der er ikke mange butikker i Kralendijk. Her er håndlavede smykker, malerier og kunstværker fra lokale kunstnere. Alle forretninger ligger i bymidten ved Harborside Mall og langs hovedgaden Kaya Grandi.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til ved molen i Kralendijk, Bonaires lille hovedstad.

Klima

Bonaire er velsignet med et af de mildeste klimaer i Caribien. Her er meget lidt nedbør og en let brise fra øst det meste af året. Her er ca. 25-30 grader hver eneste dag.
Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/rundrejser/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.