Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til George Town

Grand Cayman er en øgruppe, som består af tre vidunderlige tropeøer. Christopher Columbus kaldte dem for "Las Tortugas" (skildpadderne) efter de dyr, han så i havet. Navnet holdt dog ikke, for på senere søkort kaldes øerne for Caimanau, som var caribindianernes ord for krokodille. Krokodiller er her nu ikke, men navnet hentyder til de små leguaner, som findes på øerne. Øernes seværdigheder tæller havskildpadder, rokker, byen Hell (Helvede) og den fantastiske strand Seven Mile Beach.

Største seværdigheder

Stingray City

En af Grand Caymans største attraktioner er Stingray City. Det er en sandbanke ud for halvøen Rum Point, hvor en stor gruppe rokker slog sig ned og levede af de fiskerester, som de lokale fiskere kastede overbord fra fiskerbådene.

Nu lever rokkerne af de blæksprutter, som turisterne kaster ud til dem. Rokkerne er vant til at få besøg, så man kan komme helt tæt på dem i det lave vand og mærke deres fløjlsagtige hud.

Shopping

Hvis I har lyst til en shoppingtur, kan I både finde håndlavede smykker, antikviteter, gamle mønter fra skibsvrag og gamle kort. Derudover er her rig mulighed for at købe toldfrie varer.

Kardinal Avenue er den største shoppinggade. Her ligger Caymania Duty Free, som er en af øens største toldfrie butikker med parfume, kosmetik og smykkesten. I forretningen Kirk Freeport kan I købe ure, porcelæn og krystal.

Snorkling

Snorkling er en af Caymanøernes største ”attraktioner”. Cayman Wall er et verdensberømt dykkersted. Hvis I mere er til snorkling, så tag et smut til Devil’s Grotto syd for Eden Rock.

I kan også tage til den fantastiske strand Seven Mile Beach, hvor der er let adgang til god snorkling.

Havn

Havn
På alle krydstogter til Grand Cayman kaster skibene anker i havnen. Herefter sejles gæsterne ind til land med de mindre tenderbåde til den nordlige eller sydlige mole. Begge moler ligger i centrum af George Town.

Klima

Caymanøerne har et tropisk klima med en våd, varm sæson (maj til oktober) og en tør sæson i løbet af vinteren (november til april). Terrænet består hovedsageligt af lavtliggende kalksten omgivet af koralrev.
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/highway-1/fra-san-francisco-til-los-angeles-eller-omvendt.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.