Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Willemstad

Forestil jer en ø, hvor skjulte bugter gemmer på smaragdgrønt hav og hvor buer af gyldent sand strækker sig dovent under den smukke solnedgang. Curacao er et paradis for dykkere og naturelskere, og det robuste og smukke landskab byder på masser af oplevelser. Tag på vandre- eller cykeltur, tag en tur på stranden og kast jer ud i bølgen blå med en snorkel eller tilbring dagen i hovedstaden Willemstad, som er med på UNESCO’s liste over verdenskulturarv.

Største seværdigheder

Det antropologiske museum

Museum Kura Hulanda er et antropologisk museum, der fokuserer på Curacaos kultur. Her er fx afrikanske udstillingsgenstande, der stammer fra år 500 f.Kr.
En tur i grotterne

En tur i grotterne

Hatogrottene har både kalkstensformationer og vandfald. Tag en guidet tur i denne underjordiske verden og hør historier om Curacao i selskab med leguaner og flagermus.
Alt godt fra havet

Alt godt fra havet

Curacaos akvarium har et stort udvalg af arter, som lever i farvandene omkring øen. Her er 6 m lange hajer, skildpadder så store som kloakdæksler, kæmpemuræner og meget mere. Hvis I har lyst, kan I også få lov til at "kysse" en søløve.

Havn

Havn
Willemstad er opdelt i to distrikter af bugten Santa Anna Bay. Punda ligger på den østlige side, og Otrobanda, hvor krydstogtskibene lægger til kaj, ligger på den vestlige.

Havnen har to primære moler. Curacao Mega Pier er designet til store skibe, der er for store til at sejle ind under byens berømte Queen Juliana Bridge.

Mega Pier ligger i det vestlige Willemstad, blot et par minutters gang til downtown. Mindre skibe lægger til ved Curacao Cruise Terminal. Begge er inden for gåafstand af Queen Emma Bridge, som forbinder de to sider af byen.

Klima

Curacaos drager af mange forskellige grunde, men især pga. klimaet. Her er dejlig varmt, og pga. det halvtørre klima er øen som skabt til en ferie i paradis. Året rundt ligger temperaturen på stabile 27 grader.
Denne side er udskrevet d. 20. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/grand-canyon/underholdning/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.