Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til St. George's

Grenada er kendt som krydderiøen af to grunde: For det første er Grenada den næststørste producent af muskatnød i verden, kun overgået af Indonesien. For det andet dyrkes der en lang række andre krydderier over hele øen, og derfor er her altid en svag, men skøn duft af kanel, nelliker, ingefær, allehånde, citrusskaller og vild kaffe, som nydes af de lokale.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Krydderiture

Tag en guidet rundtur på Dougaldston Spice Estate, som er et historisk monument fra Grenadas fortid, hvor størstedelen af øens dyrebare krydderier dyrkes og forarbejdes. Her kan I se muskat, allehånde, nelliker, kanel, ingefær, kakao, laurbærblade og muskatblomme.

På den nærliggende fabrik, Gouyave Nutmeg Processing Station kan I opleve et af de største forarbejdningssteder af muskatnød på hele øen.

Til den søde tand

Har I en sød tand? På den historiske plantage Belmont Estates kan I se, hvordan landmændene ankommer med deres rå kakaobælge, som her skal forarbejdes til kakao. Her på Belmont fremstilles økologisk mørk chokolade fra Grenada Chocolate Company, som kan prale af at have et kakaoindhold på mellem 60 og 82 procent. Og det smager lækkert!

Havn

Havn
De fleste skibe lægger til kaj ved Melville Street Cruise Terminal lige ved downtown St. George’s. Andre (primært mindre) skibe lægger til i nærheden på Carenage, en hesteskoformet havnefront med butikker og restauranter.

Klima

Grenadas våde, tropiske klima byder på en gennemsnitstemperatur på ca. 28 grader året rundt. Her er varmt og fugtigt fra juni til december og tørt og varmt mellem januar og maj.

Da Grenada ligger i den aller sydligste del af orkanbæltet, er det sjældent, at øen rammes af de kraftige tropiske storme. Hvis den rammes sker det mellem juli og november.
Denne side er udskrevet d. 25. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.