Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogter i Caribien

Caribien gør din tropedrøm til virkelighed med sit varme, azurblå vand og det bløde, kridhvide sand.

Og som om det ikke var nok. Oplev spændende kolonihistorie, vuggende reggaerytmer, smuk koloniarkitektur, mangfoldig natur og meget mere.

Ring 70 11 60 11 til vores krydstogts-specialister, der selv har været på utallige krydstogter. Så hjælper vi dig med at finde dit ønskekrydstogt i Caribien.

Nyd et stykke af paradis på et krydstogt i Caribien

Oplev den ene tropiske ø efter den anden med frodig natur, strande, der er som taget ud af en Bounty-reklame og krystalklart vand.

Et krydstogt i Caribien giver dig kolonihistorie på St. Thomas og St. Croix, steel drums på Jamaica, calypso på Trinidad og Tobago, piratlegender og caribisk rom på Barbados eller Bahamas. Og når du står til søs, er du på vej mod nye oplevelser under den varme, dybblå caribiske himmel.

På et krydstogt i Caribien bliver dine sanser vakt til live af grønne bjerge, rislende vandfald, sand mellem tæerne og eksotiske dufte.

Sejl fx fra Florida til dansk kultur på De Dansk Vestindiske Øer, besøg de gamle hollandske kolonier Aruba og Curacao, smag på Grenadas krydderier og svøm med rokker på Grand Cayman. Det er helt op til dig om du vælger at gå i land eller om du vil benytte dig af de mange tilbud, der findes ombord på skibet.

Slap af i en lænestol på dækket med en god bog og en eksotisk drink i hånden, prøv dine grænser af på alt fra klatrevæg til minigolf eller nyd den ultimative afslapning med massage og spa.
Denne side er udskrevet d. 23. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.