Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Basseterre

I 1493 blev Christopher Columbus så betaget af vulkanøen St. Kitts at han opkaldte den efter sig selv. St. Christopher blev senere forkortet til St. Kitts af britiske søfolk. Trods uafhængigheden fra Storbritannien i 1983 holder de lokale stadig uendelig meget af cricket og har venstrekørsel.

Største seværdigheder

Bloody Point

Bloody Point er stedet for den massakre, hvor franske og britiske slog mere end 2.000 caribindianere ihjel i 1626. Trods den utrolig dystre fortid er udsigten til bjerget Mount Liamuiga spektakulær.

Brimstone Hill Fortress

Brimstone Hill Fortress er på UNESCO’s liste over verdenskulturarv. Her er bastioner og en kasserne bygget af briterne og fortet er et af de bedste eksempler på, hvordan militære befæstninger i Caribien så ud i det 17. og 18. århundrede. På en klar dag kan I se til hele seks øer herfra: Nevis, Montserrat, Saba, St. Barths, St. Eustatius og St. Maarten. De vovelystne kan endda gå på jagt efter øens grønne fløjlsaber.

Strandbarerne

Slap af på en af øens mange strandbarer enten på The Strip ved South Frigate Bay eller ved Cockleshell Bay eller Banana Bay på øens sydspids. På sidstnævnte bor Wilbur, en gris på over 300 kg., som bor på Reggae Beach Bar.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til ved molen i Port Zante, som ligger lige uden for St. Kitts’ hovedstad Basseterre. Det er ca. 5 minutters gang fra havnen til centrum i Basseterre.
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/finland/helsinki/helsinki-oplevelsernes-by.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.