Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Castries

St. Lucia har været en del Commonwealth siden 1803. Før den tid var øen ofte besat af franskmændene, og det skinner tydeligt igennem i St. Lucias kultur. Hovedbyen Castries har et farverigt lokalt marked og gode shoppingmuligheder. Omkring byen ligger frodige regnskove, storslåede vandfald, smukke strande og Sulfur Springs, som er den eneste vulkan i verden, man kan køre igennem.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Landsbystemning i Soufriere

Området i og omkring landsbyen Soufriere fra det 18. århundrede er et af de smukkeste på øen.

Soufriere var engang hovedstad på St. Lucia, da øen var en fransk koloni, og i dag kan man stadig se de farverige og rigt udsmykkede bygninger, der er med til at give byen sin historiske charme. Det er også her, at I kan kan køre gennem Soufrierevulkanen, hvor I kan komme helt tæt på svovlsøerne.

Det er et flot syn, men vær forberedt på, at det stinker!
Tvillingebjergene Pitons

Tvillingebjergene Pitons

En af de mest velbesøgte attraktioner er tvillingebjergene Pitons. De to bjerge, hvis tinder stiger lige op af havet i en højde af næsten 800 m ligger i den sydvestlige ende af øen.

Det er en udfordrende og tidskrævende klatretur op til toppen, og turen kræver både en guide og en tilladelse fra de lokale myndigheder. Derfor er det nok for de fleste gæster bare at se tinderne fra søsiden på en bådudflugt, og I kan endda se dem fra vejen, når I kører rundt ved Soufriere.

Havn

Havn
De fleste skibe kaster anker ved Place Carenage eller Pointe Seraphine. Herfra sejles gæsterne på land i de mindre tenderbåde. Fra anløbsmolerne er der kun et kort stykke at gå ind til centrum i Castries.

Klima

Vejret på St Lucia er typisk for Caribien. St Lucia har et tropisk klima med varmt vejr hele året. De nordøstlige passatvinde køler øen ned, som er forfriskende på varme dage. Temperaturen ligger i gennemsnit på 22-30 grader.
Denne side er udskrevet d. 21. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tyskland/sydtyskland/munchen/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.