Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Phillipsburg

I 1648 lukkede spanierne deres fort på St. Maarten og nogle få hollandske og franske soldater, der havde gemt sig på øen, besluttede sig for at dele den. Kort efter underskrev Holland og Frankrig en formel aftale om at opdele St. Maarten og den deling består i dag.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Maho Beach

Den måske mest kendte seværdighed på St. Maarten er nok stranden Maho Beach. Stranden ligger nemlig for enden af landingsbanen i øens lufthavn. Her kan I ligge og sole jer, mens flyene letter og lander lige over hovedet på jer. Hvis I er heldige, kan I endda opleve, at KLM lander med sin store jumbojet, Boeing 747, direkte fra Amsterdam – men husk nu at holde på solhatten!
To hovedstæder på en ø

To hovedstæder på en ø

Philipsburg er hovedstad i den hollandske del, og det skinner tydeligt igennem i arkitekturen. Det er en hyggelig by at gå en tur eller at gå på stranden i. Hvis I mere er til det franske, kan I tage en taxa til den franske hovedstad på øen, Marigot, som emmer af fransk sprog og kultur. Her serveres snegle og frølår på restauranterne, og mange af skiltene står på fransk.

Havn

Havn
Hvis I ankommer til St. Maarten på et krydstogt, lægger skibet som regel til ved molen med det mundrette navn Dr. A.C. Wathey Cruise & Cargo Facilities. Herfra er der ca. 1,5 km ind til centrum af hovedstaden Philipsburg. Hvis I ikke orker at gå, kan I i stedet tage en vandtaxa fra molen, som sejler helt ind til byens centrum. Er der mange skibe I havn, kan I risikere, at skibet i stedet kaster anker. Så vil I blive sejlet helt ind til byens centrum i de mindre tenderbåde.

Klima

Året rundt ligger temperaturen i gennemsnit på ca. 26 grader, så husk badetøjet og solcremen.
Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/australien/sydney/ibis-sydney-airport.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.