Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Grand Turk

På mange caribiske destinationer er dovne dage på stranden blevet erstattet med aktive udflugter såsom kajakroning og vandreture. Men der er stadig et sted for jer, der ønsker at sætte tempoet helt ned. Det sted er Grand Turk, hovedøen i øgruppen Turks og Caicos. Selvom Grand Turk ofte er en del af sejlruten for krydstogter til det østlige Caribien, så er Turks og Caicos på papiret slet ikke en del af Caribien. Øgruppen er nemlig omgivet af Atlanterhavet på alle sider, og selvom der kun er ca. 45 km til Bahamas, er øerne heller ikke en del af den øgruppe. Turks og Caicos er noget helt for sig selv.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Cockburn Town

Hovedgaderne Duke and Front Streets byder på historiske bygninger fra det 18. og 19. århundrede. Arkitekturen er typisk for fx Bermuda med træ malet i pastelfarver. Bygningerne stammer fra dengang hovederhvervet var saltindvinding og selvom saltproduktionen ikke længere findes i dag, ligger der stadig bassiner til saltproduktion overalt i byen. Cockburn Town er den administrative hovedstad på Turks og Caicos og I kan gå en tur forbi guvernementshuset, gamle kirker, det offentlige bibliotek og en lille plads med Columbusmonumentet. Det siges, at han kom hertil i 1492.
Få stranden for jer selv

Få stranden for jer selv

Governor’s Beach er en halvmåne af blødt sand og roligt, turkisblåt hav, som ligger foran den officielle britiske guvernørs bopæl. På en klar dag er det det bedste sted på øen, hvis I har lyst til en snorkeltur. Samtidig er stranden sjældent overrendt, og her er mulighed for en autentisk caribisk strandoplevelse.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til kaj på den sydvestlige spids af øen ved det nye havneanlæg, som er bygget specielt til krydstogtskibe.

Klima

Bortset fra de idylliske strande og det lækre vand er vejret et af de største trækplastre ved Turks og Caicos. Den gennemsnitlige temperatur ligger på 29-32 grader mellem juni og oktober. Fra november til maj ligger temperaturen på 27-29 grader.
Denne side er udskrevet d. 18. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/tjekkiet/aktiviteter/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.