Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Billig billeje

Fleksibel charterferie

Hos os betyder fleksibel charterferie, at du bestiller rutefly, overnatning og billeje i præcis det antal dage, du ønsker. Vær opmærksom på, at der ikke følger guide eller transport mellem lufthavn og hotel med i de meget billige priser. 

Få din charterferie som du vil ha' den

Klar til charterferie
Vi tilbyder fleksible rejser til alle de traditionelle charterferiemål. Så uanset om du vil nyde et par fridage på fx Mallorca eller en uge på Madeira, Tenerife eller Kreta kan du i dag bestille din charterferie hos os.

Du bliver aldrig begrænset af en bestemt afrejsedag eller ferielængde for vi booker rutefly, hoteller, ferieboliger og billeje på nøjagtig de tidspunkter og antal dage, som du ønsker på din fleksible charterferie.
 

All inclusive - så er alt betalt

Børnefamilier foretrækker ofte at tage på charterferie til et stort ferieresort med All inclusive, hvor alle måltider, snacks og (lokale) drikkevarer er inkluderet.

På en All inclusive charterferie ved du helt præcist, hvad din charterferie kommer til at koste, allerede inden du lander på din charterdestination. På den måde løber budgettet aldrig løbsk.
Læs mere om rejser med All inclusive

Super priseksempler på populære charterferier

Vi har fundet de bedste priser på nogle af de mest populære charterdestinationer i Europa. Skal du fx på ferie i Grækenland, Malta, Tyrkiet, på Gran Canaria eller evige populære Mallorca og Costa del Sol, så har vi fundet noget til dig. Er der andre charterdestinationer du har i tankerne, kan du indtaste dit rejsemål og datoer i søgeboksen, så får du de billigste priser på din charterferie.

Charterferie på Gran Canaria

Charterferie til Gran Canaria
Klimaet på Gran Canaria er behageligt året rundt, så du kan rejse hertil, lige når det passer dig.

Slap af på de indbydende strande, hop i vandreskoene og oplev øen til fods eller lej en bil, så du kan opleve Gran Canarias mangfoldighed i dit helt eget tempo. Gran Canaria er også perfekt for børnefamilier med de mange børnevenlige strande og forlystelsesparker. 

Læs om ferie på Gran Canaria
Se hoteller og ferieresorts på Gran Canaria

Sol, strand og luksus på Mallorca

Charterferie på Mallorca
Den spanske ferieø Mallorca er som skabt til en dejlig charterferie for hele familien.

De mange flyafgange fra Danmark til Mallorca samt øens store hoteludbud presser ofte prisen helt i bund på en charterferie. Tjek selv, hvor billigt du kan rejse!

Læs om ferie på Mallorca
Se hoteller og ferieresorts på Mallorca

Madeira - en frodig blomsterø

Charterferie på blomsterøen, Madeira
Langt ude i det dybblå Atlanterhav ligger Madeira. Øen er det oplagte rejsemål, hvis du elsker at vandre og slikke sol i et behageligt subtropisk klima.

Funchal er øens hovedstad med et gammelt centrum og en livlig havnefront. Tag kabelbanen op til den smukke by, Monte, hvorfra der er en enestående udsigt over Funchal - og prøv en kurveslæde tilbage til byen - det er sjovt.
Læs mere om Madeira
Se hoteller på Madeira
 

Malta er dejlig overskuelig

Charterferie på Malta
Flere og flere har opdaget Malta de sidste par år. Måske ville Malta også være noget for dig, for du får en masse rejseoplevelser serveret på et sølvfad.

Hovedstaden Valletta er dejlig overskuelig by med masser af historie, små gader med hyggelige spisesteder og et hav af seværdigheder.

Hop i det Azurblå Middelhav, der lokker dykkere fra hele verden eller tag færgen til naboøen Gozo med smukke kyststrækninger, kirker og mindre byer du kan slentre rundt i og nyde den afslappede atmosfære.
Læs mere om rejser til Malta
Se hoteller og ferieresorts på Malta

Sicilien - daseferie på vulkaner

Charterferie på Sicilien
Charterferie på Sicilien - her kan du nyde solen og Middelhavsstrandene samtidig med, at du har mulighed for en række superspændende udflugter.
Læs mere om ferie på Sicilien
Se hoteller på Sicilien
 

Søger du et andet chartermål?

Hos os kan du bestille en charterferie til de fleste charterdestinationer i verden i præcis den længede du ønsker. Klik på "Find din rejse" neden for og søg på dit rejseønske med fly, feriebolig og billeje.
Denne side er udskrevet d. 26. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/canada/montreal/liste-rejsetips/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.