Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til La Serena

Det er sjældent, at noget bynavn er så passende som Chiles La Serena, den rolige. Fredfyldte La Serena ligger i smørhullet mellem Chiles barske Atacamaørken og den frugtbare dal midt i landet. Byen er tæt på endeløse marker med druer og papaya. Det var også her, de præcolumbianske kulturer Diaguita og El Molle kulturer holdt til, og deres tradition for flot keramik og smykkekunst er gået i arv.

Største seværdigheder

La Serenas centrum

La Serenas centrale plads, Plaza de Armas, er omgivet af vidunderlige bygninger fra kolonitiden og en katedral fra det 19. århundrede. La Recova, pladsen med markedet for kunsthåndværk, har boder med kobber- og sølvsmykker, glaskunst og keramik.

Tololo-observatoriet

Tag på en tur op til stjernerne på et af de største observatorier på den sydlige halvkugle. Her kan I nyde udsigten gennem kraftige teleskoper og få en ærefrygtindgydende udsigt over bjergene.

Elqui-dalen

De tårnhøje Andesbjerge hæver sig højt over Elqui-dalen. Her kan I komme på en fantastisk vandretur eller bare slappe af og nyde synet af de mange vinstokke og citrontræer.

Pisco-distriktet

I Elqui-dalen ligger distriktet Pisco, som også er navnet på regionens verdensberømte brandy eller Pisco.

Pisco bruges ud over at blive drukket som cognac til at lave cocktailen Pisco Sour. Den består af 4,5 cl Pisco, 3 cl limesaft, 2 cl sirup og 1 æggehvide. Det hele rystes grundigt i en cocktailshaker med isterninger og serveres i et glas med et par dråber bitter på toppen.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til i nabobyen til La Serena, Coquimbo, som er ca. 20 km fra La Serena.
Denne side er udskrevet d. 17. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.