Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Puerto Montt

Havnebyen Puerto Montt blev grundlagt i 1853 af tyske immigranter, der opkaldte den efter Chiles 6. præsident Manuel Montt, der var en varm fortaler for immigration. I dag er det hovedstaden i Chiles sydlige sødistrikt og en blomstrende by, der hovedsageligt ernærer sig ved lakseopdræt, shipping og turisme.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Prangende natur

Fra havnen i Puerto Montt kan I køre på udflugt ud i det blå, for allerede lidt uden for Puerto Montt kan I nyde synet af vulkanerne Osorno og Calbuco, mens I kører langs søen Llanquihue.

Gør et stop ved de vilde Saltos de Petrohue, som er en samling af vandfald, der danser over imponerende formationer af lavasten fra de omkringliggende vulkaner. Det er vandet i Petrohuefloden, der gennem årtusinder har eroderet og formet klipperne.

Fortsæt op til Osornovulkanen, som er 2.660 m høj. Vejen ender dog allerede i en højde af 1.200 m ved en bjerghytte, hvorfra der er en uforglemmelig udsigt fra vulkanerne Osornos, Calbuco, Antillanca og Tronadors tårnhøje tinder til Llanquihuesøens dybblå vand langt nede.

Gå en tur over vulkanens enorme lavamarker og nyd udsigten, som bare bliver bedre for hvert skridt, I tager. Husk de praktiske sko, så I får mest muligt ud af gåturen.

Shopping

I Puerto Montts lille bymidte kan I tage en rask spadseretur og se det udendørs marked, der sælger chilensk kunsthåndværk.

Havn

Havn
Krydstogterne kan ikke lægge til kaj. Gæsterne sejles ind på land i de mindre tenderbåde, men skibene kaster anker tæt på byens centrum.

Klima

Puerto Montt har et moderat kystklima. Beliggenheden mellem Andesbjergene og havet giver kraftige byger i ny og næ. Somrene kan sammenlignes med dem, vi kender hjemmefra. Her er temperaturen er behagelig, mens vintrene er milde med temperaturer omkring frysepunktet.
Denne side er udskrevet d. 16. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/usa/route-66/get-your-kicks-on-route-66.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.