Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Valparaiso

Det historiske Valparaiso er Chiles ældste havneby, og den er også hjemsted for senatet, som flyttede hertil efter genindførelsen af demokratiet i 1989. Byens mange bakker er dækket af et amfiteater af flot malede huse - et imponerende syn. I løbet af vores tur i byen skal vi bl.a. se den historiske bymidte med sin fine arkitektur fra det 19. århundrede, og det er med god grund, at UNESCO har sat Valparaiso på sin liste over verdenskulturarv.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Det kunstneriske Valparaiso

Valparaiso har længe draget kunstnere og poeter. Før Panamakanalen blev bygget, lagde skibene til her for at proviantere, inden de skulle runde Kap Horn, hvilket gjorde den til en af de travleste havnebyer i Sydamerika. Måske er det netop det pulserende liv, som tiltrak kreative mennesker fra alle verdenshjørner.

Byen i sig selv er et kunstværk. Den har set bedre dage, for malingen skaller på mange bygninger, men området omkring havnen er stadig præget af maleriske bygninger og de farvelagte huse klamrer sig til de ca. 40 stejle bakker, der danner en slags amfiteater omkring havnen.

La Sebastiana

Den største turistattraktion i Valparaiso er La Sebastiana, på hvis bakketop Chiles afdøde Nobelprisvinder, forfatteren Pablo Neruda boede. Huset er en labyrint af spøjse værelser, som hver især har en vidunderlig udsigt over byen.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til kaj i kystbyen Valparaiso, ca. 90 minutters kørsel fra Chiles hovedstad Santiago, som også har den nærmeste større lufthavn.

Klima

Klimaet i Valparaiso minder om det, vi kender fra Middelhavslandene. Vær dog opmærksom på, at sommer og vinter er omvendt end hos os på den nordlige halvkugle.
Denne side er udskrevet d. 16. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/overnatninger/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.