Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Cartagena

Cartagena, som er på UNESCOs liste over Verdenskulturarv, er en sand perle. Her finder man Venedig i Columbia, og det er uden tvivl landets mest romantiske by, og det er ikke uden grund, at det siges, at Gabriel García Márquez brugte den som baggrundskulisse for sin roman Kærlighed i koleraens tid. Romanens stil, den magiske realisme, skinner igennem i byens atmosfære, hvor det føles som om drøm, møder virkelighed.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

Cartagenas gamle bydel

Cartagena er en af de mest imponerende byer i kolonistil på den vestlige halvkugle. Cartagena har simpelthen det hele: sol, sand og kolonitidens charme.

En gåtur gennem Cartagenas inderste, befæstede bymidte giver en følelse af at træde ind i en filmkulisse fra det 16. århundrede.

Her er brostensbelagte gader og overdådige altaner overfyldt med blomster i alle regnbuens farver og med en duft, der får enhver til at tænke på en velassorteret blomsterforretning.

Plazaer, kirker og klostre

Det er et sandt eventyr at udforske det smukke koloniale centrum i Cartagena til fods og vandre gennem de smalle gader, over farvestrålende plazaer og opdage nogle af de historiske bygningsværker.

Det er en sand fryd for øjet at se porten med klokketårnet Puerta del Reloj, Plaza de los Coches, Plaza Bolivar og kirken San Pedro Claver. San Felipe-fæstningen dominerer den gamle bydel og er det største spanske fort i Amerika.

Dets solide konstruktion gjorde det muligt for de colombianske styrker at forsvare byen mod hyppige angreb op igennem det 17. og 18. århundrede. La Popa er et befæstet kloster, som knejser dramatisk på en bakketop og byder på en fantastisk udsigt samt et indblik i Cartagenas religiøse og kulturelle liv fra kolonitiden frem til i dag.

Havn

Havn
Krydstogterne lægger til i havnen i Cartagena. Der er et stykke ind til byen, så tag med på en af de udflugter, skibet arrangerer eller tag en taxa.
Denne side er udskrevet d. 23. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/de-norditalienske-soeer/shopping/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.