Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Santa Marta

Santa Marta i Colombia var den første spanske bosættelse i landet. Santa Marta blev grundlagt i 1525 af den spanske conquistador Rodrigo de Bastidas. Det gør den til den ældste by i Colombia. Byen ligger mellem Santa Marta-bjergene og Det Caribiske Hav og bjergene, er de næsthøjeste i Sydamerika efter andesbjergene.

Største seværdigheder

Tayrona Nationalpark

I nærheden af Santa Marta ud til den caribiske kyst ligger den populære nationalpark Tayrona. Parken er verdenskendt for sin flora og fauna, de gode badestrande og de smukke vandrestier.

Santa Marta

I Colombia ældste by kan I gå på opdagelse i historien. Her er et guldmuseum og den statelige villa San Pedro, hvor befrieren Simón Bolívar udåndede i 1830.

Bolívar var den vigtigste person i de latinamerikanske landes kamp mod det spanske overherredømme og både Peru, Venezuela, Ecuador og Colombia kan i særdeleshed takke ham for, at spanierne blev smidt på porten.

Fantastiske strande

Santa Marta ligger i en malerisk bugt. Bugten er en oase af hvidt sand, krystalklart vand og en frisk havbrise.

Havn

Havn
Krydstogtskibene lægger til ved Puerto de Colombia, som ligger ca. 1 km fra Santa Marias centrum.
Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.