Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Costa Rica

 • Krydstogt gennem Panamakanalen

  (Bedømt af 9 personer)
  30.04.14: Lene Lind
  14 lange måneder lå der mellem bestilling af rejsen fra Miami gennem Panamakanalen til San Diego og indtil afrejsedatoen. Ventetiden blev rigeligt belønnet med en virkelig stor oplevelse på Celebrity Infinity i kahyt af typen Aqua Class på dæk 11! Det var vores andet cruise og som første gang bestilte vi hos FDM Travel , der igen ydede fremragende service hele vejen igennem.
  Se hele rejsetippet
 • Caribisk stemning og pragtfulde strande i Puerto Viejo

  FDM travel Webredaktør
  (Bedømt af 4 personer)
  28.03.11: Alan
  Leder du efter en lækker strand, der ikke er overrandt, hvor palmerne svajer i den milde brise fra Det Caribiske Hav og stemningen er total ”laidback”? Så skal du helt klart til den lille by Puerto Viejo i den sydøstligste del af Costa Rica, hvor reggae musikken dominerer og området beskrives da også af mange som et ”mini Jamaica”.
  Se hele rejsetippet
 • Pura vida Costa Rica

  (Bedømt af 3 personer)
  25.02.11: Amalie Rasmussen
  Hvis man rejser til Costa Rica, vil der med garanti være noget for en hver smag. Costa Rica har en fantastisk natur hvor deres rain og cloud forrest specielt skal fremhæves.
  Se hele rejsetippet
Havskildpadder og jordskælv
Rejsetips indsendt af:
Aarhus
2. sept. 2011

Havskildpadder og jordskælv

Costa Rica byder på eventyr og oplevelser for livet. Naturen og det rige dyreliv er de to ting, jeg mest af alt vil huske den fredelige plet i Mellemamerika for.
Flyet gør klar til landing i Drake
Flyet gør klar til landing i Drake

Drake Bay og omegn

Jeg var i juni/juli 2011 på rundrejse i Mellemamerika. I Costa Rica tog jeg til vestkysten, østkysten og op til det nordlige.

Fra San José tog jeg et fly til Drake på vestkysten. Efter ca. 45 min. landede jeg i Drake lufthavn. Selvom man det ligger ude i ingenmandsland er det alligevel forholdsvis kendt destination, fordi det ligger ved Corcovado National Park.


Playa San Josecito
Playa San Josecito

Playa San Josecito

Nede ved Drake Bay er der mulighed for at overnatte i lodges, gæstehuse eller små hoteller. Mit ophold ved Drake Bay var dog kort, for jeg hoppede på en båd og sejlede en lille time om på Playa San Josecito.

Hvis man bor i Drake Bay, kan man tage dagsture om på stranden, eller man kan campere under stjernerne, hvis ikke man kan finde et ledigt gæstehus i nærheden.

Denne strand byder ikke på andet end ren afslapning og ingen turister, butikker eller andet forstyrrende – bortset fra de farverige papegøjer, der flyver fra træ til træ.
Rio Claro, hvor floden fra skoven løber ud i havet
Rio Claro, hvor floden fra skoven løber ud i havet

Rio Claro

Fra stranden kan man gå et kvarters tid ind gennem regnskoven, hvorefter man kommer til Rio Claro.

Her møder regnskoven også stranden, og man kan bade i den klare flod, der kommer inde fra skoven. Her er der mulighed for at tage en dag i kano og opleve det rige dyreliv på klods hold.

Jeg sender til dagligt danskere ud, der vil arbejde frivilligt på blandt andet skildpaddeprojekter, og derfor fik jeg chancen for at patruljere stranden om natten. En nat var der en skildpadde, der lagde æg – og det er en helt unik oplevelse at komme hjem med.
Stranden ved Moín, hvor de lokale tager ud i weekenden
Stranden ved Moín, hvor de lokale tager ud i weekenden

Moín nær Limón

Efter et par dage på den fine strand, hvor regnskoven vælter ind over, gik turen videre til den caribiske side af Costa Rica.

Jeg tog til Moín tæt på Limón, og her er det en hel anden strand, man finder – bred hvid strand med rækker af palmer.

I Limón finder man butikker, supermarked, internetcafé og spisesteder, og i området er der rig mulighed for at opleve den smukke natur på flere forskellige måder.
Udsigt fra mit værelse
Udsigt fra mit værelse

Heliconias i nord

Mit ophold i Costa Rica sluttede af i det nordlige i retning mod Upala, nærmere betegnet i Heliconias.

Her boede jeg på Heliconias Lodge, og det sted kan man ikke lade være med at blive forelsket i selvom min velkomst bød på et ordentligt jordskælv med små rystelser til følge.

Det ligger oppe i bjergene inde i skoven, og der er den mest fantastiske udsigt over dalen til vulkanen – fra alle værelser.
Området omkring lodgen
Området omkring lodgen

Her kommer man virkelig tæt på naturen, og der er muligheder for guidede ture i området.

Blandt andet har de lokale sammen med frivillige fra hele verden bygget tre hængebroer inde i skoven, så man kommer op og ser det hele lidt foroven (se http://www.heliconiaslodge.com/ for mere info).
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 17. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.