Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Costa Rica

 • Havskildpadder og jordskælv

  (Bedømt af 4 personer)
  Costa Rica byder på eventyr og oplevelser for livet. Naturen og det rige dyreliv er de to ting, jeg mest af alt vil huske den fredelige plet i Mellemamerika for.
  Se hele rejsetippet
 • Caribisk stemning og pragtfulde strande i Puerto Viejo

  FDM travel Webredaktør
  (Bedømt af 4 personer)
  28.03.11: Alan
  Leder du efter en lækker strand, der ikke er overrandt, hvor palmerne svajer i den milde brise fra Det Caribiske Hav og stemningen er total ”laidback”? Så skal du helt klart til den lille by Puerto Viejo i den sydøstligste del af Costa Rica, hvor reggae musikken dominerer og området beskrives da også af mange som et ”mini Jamaica”.
  Se hele rejsetippet
 • Pura vida Costa Rica

  (Bedømt af 3 personer)
  25.02.11: Amalie Rasmussen
  Hvis man rejser til Costa Rica, vil der med garanti være noget for en hver smag. Costa Rica har en fantastisk natur hvor deres rain og cloud forrest specielt skal fremhæves.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

 • Caribien - På krydstogt for første gang...

  (Bedømt af 23 personer)
  16.07.12: Lene Lind
  Som førstegangs cruisere var der mange ting at skulle tage stilling til - hvilket rederi, hvilket skib, hvilken kahyttype, hvilken rute... og man kunne blive ved frem til "hvor mange sko og tasker er der brug for på et krydstogt"?

  FDM-travel ydede en rigtig god rådgivning og således fik vi en stor rejseoplevelse og appetit på flere cruises.
  Se hele rejsetippet
Krydstogt gennem Panamakanalen
Rejsetips indsendt af:
Lene Lind
Ebeltoft
30. april 2014

Krydstogt gennem Panamakanalen

14 lange måneder lå der mellem bestilling af rejsen fra Miami gennem Panamakanalen til San Diego og indtil afrejsedatoen. Ventetiden blev rigeligt belønnet med en virkelig stor oplevelse på Celebrity Infinity i kahyt af typen Aqua Class på dæk 11! Det var vores andet cruise og som første gang bestilte vi hos FDM Travel , der igen ydede fremragende service hele vejen igennem.

Norwegian

Vi tog chancen! De mange artikler om forsinkelser og tekniske problemer hos Norwegian til trods, kom vi punktligt afsted mod Miami i en spritny Dreamliner. Det er svært at sige, om flyet levede op til de annoncerede bedre betingelser for longhaul flights, men vi nåede frem på 9t30m - langt hurtigere end andre transatlantiske fly og det er også noget værd.
Cruisecritics.com

Cruisecritics.com

Gennem samtlige 14 måneders ventetid deltog vi flittigt i et Rollcall forum på cruisecritics.com og det kan klart anbefales. Her blev aftalt fælles private udflugter i anløbshavnene og aktiviteter på skibet. Inden vi nåede første havn havde vi allerede deltaget i et Sailaway party, en Pubcrawl, en Cabincrawl (hvor man fik set forskellige kahyt typer) og en omgang Slot pull i skibets casino. Af samme grund "kendte" vi allerede nogle af de andre passagerer og kunne aftale barbesøg, spisning i speciality restauranterne og slendreture i de havne, hvor vi ikke allerede havde booked udflugt.

Aqua Class

Vi er vilde med maden i BLU og det er grund nok til at vælge denne kahyt type til dette krydstogt, lige som vi også var Aqua Class fæster på det forrige. Der følger flere ydelser med end kun "Dining in BLU" og henset til rejsens samlede pris, er den luksus ikke nogen uoverkommelig merpris for et krydstogt.
Anløbshavne

Anløbshavne

Mellemamerika er generelt en blandet fornøjelse. Kriminaliteten er så markant, at vi i nogle havne (specielt Colon i Panama) direkte blev frarådet at gå udenfor havneområdets indhegnede område, med mindre vi havde booked en af Celebritys udflugter. Besætningsmedlemmer var et par uger tidligere vendt tilbage til skibet - kun iført undertøj.

Fattigdommen var specielt markant i Guatemala, hvor stort set alt, der var af bare minimal værdi, var blevet indhegnet.
Udflugter

Udflugter

I Costa Rica havde vi booked en udflugt til en kaffeplantage. Det var en interessant oplevelse, samtidig med, at guiden i bussen fortalte om landets struktur og befolkningens levebetingelser.

En 9 timer lang udflugt til en tidligere Maya landsby, var på programmet i Guatemala. Vi skulle køre i bus i 2,5 time hver vej for at nå frem til målet, men det var meget interessant at se noget mere af et land end kun kystområdet.
Panama kanalen

Panama kanalen

Man kan ikke andet end at beundre det imponerende ingeniørarbejde, der er blevet ydet for mere end 100 år siden. Landskabet er en oplevelse i sig selv og det har man heldigvis god tid til at nyde på turen gennem Gatun søen.

Det er en overvældende følelse at sejle ud af den sidste sluse og pludselig befinde sig i Stillehavet.
Efter 15 oplevelsesrige dage...

Efter 15 oplevelsesrige dage...

Det var med vedmod vi så ind på San Diego, som var sidste havn på turen. Mættet med gode oplevelser og rige på nye bekendtskaber var vi klar til at opholde os en uge i Californien, inden vi skulle ombord på et Norwegian fly fra Los Angeles til København. Det blev næsten en ferie mere, men det er en helt anden historie.
Vores anbefalinger til et godt krydstogt

Vores anbefalinger til et godt krydstogt

+ Er du til god mad, så vælg en Aqua Class kahyt.
+ Beveragepackage kan godt betale sig, hvis du drikker vin til maden og et par drinks i løbet af dagen.
+ Tilmeld dig straks rollcall på www.Cruisecritics.com forum, når du har booked dit cruise - du vil ikke fortryde.

God rejse

Kommentarer til rejsetippet om Costa Rica

Er ellers til god mad

08/07 2014 Morten Christensen
Hej Lene
Spændende tur gennem Panamakanalen.
Har selv sejlet med Celebrity Cruises et par gange og har haft både Aqua Class kahyt og alm. balkon kahyt og må indrømme at jeg ikke finder Aqua Class pengene værd - maden er god i Blue, men det syntes jeg så bestemt også den er i den almindelige restaurant.
Men smag og behag er heldigvis forskellig.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 19. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/thailand/chiang-rai/koer-selv-ferie.-koer-selv.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.