Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Krydstogt til Puntarenas

Costa Rica er et lille land, kun en smule større end Danmark. Selvom Costa Rica kun dækker lidt mindre end 0,03 procent af Jordens samlede overflade, er det her, man finder næsten 5 procent af planetens plante- og dyrearter. Costa Ricas tropiske regnskov er ganske enkelt enestående.

Største seværdigheder

Største seværdigheder

En tur med svævebane

I Costa Rica er der rig mulighed for at komme op mellem trætoppene og få en tur i en svævebane. Fra højderne kan I nyde udsigten over den frodige skov, og hvis I er heldige, kan I fx spotte en abe. De er dog som regel sky i modsætning til de tusinder af sommerfuglearter, der holder til i Costa Ricas jungle.
Tågeskoven Monteverde

Tågeskoven Monteverde

I kender skov og I kender tåge, men hvad er en tågeskov? Jo, en tågeskov er et fugtigt tropisk skovområde, der findes højt oppe i bjergene. Ved Monteverde i Costa Rica er forholdende som skabt til et fantastisk dyreliv, og især fugleelskere finder næppe noget mere alsidigt sted på jord at dyrke deres hobby.
Poas Volcano National Park

Poas Volcano National Park

Poas er en aktiv vulkan, der har spyet lava, aske og gasser fra tre kratere gennem tusinder af år. De to af kraterne er nu udslukt (det ene indeholder nu en sø). Det aktive krater er næsten en kilometer i diameter, hvilket gør det til et af verdens største aktive kratere. Det seneste udbrud fandt sted i 2009. Nationalparken er åben daglig, og der er afmærkede vandrestier.
Carara National Park

Carara National Park

Carara National Park ligger midt mellem de tørre skove i nord og regnskovene i syd. Parken grænser op til den krokodillefyldte flod Tarcoles. Carara betyder efter sigende en flod af krokodiller.

Carara er et af de steder i verden, hvor der er størst chance for at spotte den røde ara, som er en af de største papegøjearter. Den røde ara kan blive op til ca. 80 cm lang og i fangenskab bliver den op til 75 år gammel. Skovens andre beboere er bl.a. aber, dovendyr og bæltedyr.

Havn

Havn
Nogle af krydstogterne lægger til i byen Puntarenas. Andre lægger til i den nærliggende havneby Puerto Caldera, som ligger ca. 20 minutters kørsel fra Puntarenas.
Denne side er udskrevet d. 22. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.