Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Costa Rica

 • Krydstogt gennem Panamakanalen

  (Bedømt af 9 personer)
  30.04.14: Lene Lind
  14 lange måneder lå der mellem bestilling af rejsen fra Miami gennem Panamakanalen til San Diego og indtil afrejsedatoen. Ventetiden blev rigeligt belønnet med en virkelig stor oplevelse på Celebrity Infinity i kahyt af typen Aqua Class på dæk 11! Det var vores andet cruise og som første gang bestilte vi hos FDM Travel , der igen ydede fremragende service hele vejen igennem.
  Se hele rejsetippet
 • Havskildpadder og jordskælv

  (Bedømt af 4 personer)
  Costa Rica byder på eventyr og oplevelser for livet. Naturen og det rige dyreliv er de to ting, jeg mest af alt vil huske den fredelige plet i Mellemamerika for.
  Se hele rejsetippet
 • Caribisk stemning og pragtfulde strande i Puerto Viejo

  FDM travel Webredaktør
  (Bedømt af 4 personer)
  28.03.11: Alan
  Leder du efter en lækker strand, der ikke er overrandt, hvor palmerne svajer i den milde brise fra Det Caribiske Hav og stemningen er total ”laidback”? Så skal du helt klart til den lille by Puerto Viejo i den sydøstligste del af Costa Rica, hvor reggae musikken dominerer og området beskrives da også af mange som et ”mini Jamaica”.
  Se hele rejsetippet
Pura vida Costa Rica
Rejsetips indsendt af:
Amalie Rasmussen
Hornum
25. feb. 2011

Pura vida Costa Rica

Hvis man rejser til Costa Rica, vil der med garanti være noget for en hver smag. Costa Rica har en fantastisk natur hvor deres rain og cloud forrest specielt skal fremhæves.
Det er helt fantastisk at se kæmpe træer som rækker langt ind i himlen, at se det utrolige dyreliv i regnskoven f.eks. aber, dovendyr, taranteller og et utal af farverige fugle. Costa Ricas klima er meget foreskelligt, og det er netop det der gør at man kan få mange forskellige - men samtidig fascinerende oplevelser i landet.

I hovedstaden San Jose er der oftest lidt køligt og blæsende. Men ser man bort fra det, er det den smukkeste by omkringlagt af bjerge. Tager man ud til kysten f.eks. til en lille by som hedder Coco vil man opleve lækre strande, høje temperaturer og en bagende sol. Jeg boede 1 måned i Coco i mit sabbatår, og blev fuldstændig foreskelt i byen. Selv om der kommer mange turister til byen, har de indfødte formået at holde byen så lokal og oprindelig som altid. Man mærker altså ikke at byen er turistet, men ser en meget realistisk side af hvordan det normale liv er i byen. Costa Ricanere er generelt utroligt søde og imødekommende, og ønsker kun det bedste for turisterne. De er altid klar med en hjælpende hånd, og fortæller gerne - og stolt om deres land.

Coco ligger tæt på tamarindo, som er en kendt surfer strand som er specielt god til nybegyndere. Et par surfer leksioner på denne strand kan klart anbefales. Det er for fedt at surfe på bølgerne på denne strand. Hvis man ikke vil ligge i skyggen af at palmetræ og sole sig, giver Costa Rica rig mulighed for aktive oplevelser.
I Arenal (monteverde) ligger der en stor canapi (svævebane over junglens trækrone), som er helt fantastisk. Derud over er der kun kort fra Coco mulighed for at riverrafte! Det er en fed tur, med action og massere af sjov. I Arenal er der ligeledes mulighed for at se Costa Ricas mest aktive vulkan, og man kan også rapelle i flotte vandfald her. Det er alle ture, som har givet mig uforglemmelige oplevelser, og jeg kan derfor klart anbefale dem.

Det skal også lige nævnes at man i Costa Rica lever efter "Pura Vida" som betyder noget i retningen af "det vi ikke når idag, når vi imorgen". Alting går langsomt i Costa Rica, og de tager det i deres tempo. Det skal man lige vænne sig til, men når man først har gjort det, vil man nyde et afbræk fra den hektiske og stressede hverdag vi ofte oplever her i Danmark. Jeg har ikke så meget andet at sige, end at Costa Rica er et land som bare skal opleves. Det er fuld af fantastiske oplevelser!
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.