Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Costa Rica

 • Krydstogt gennem Panamakanalen

  (Bedømt af 9 personer)
  30.04.14: Lene Lind
  14 lange måneder lå der mellem bestilling af rejsen fra Miami gennem Panamakanalen til San Diego og indtil afrejsedatoen. Ventetiden blev rigeligt belønnet med en virkelig stor oplevelse på Celebrity Infinity i kahyt af typen Aqua Class på dæk 11! Det var vores andet cruise og som første gang bestilte vi hos FDM Travel , der igen ydede fremragende service hele vejen igennem.
  Se hele rejsetippet
 • Havskildpadder og jordskælv

  (Bedømt af 4 personer)
  Costa Rica byder på eventyr og oplevelser for livet. Naturen og det rige dyreliv er de to ting, jeg mest af alt vil huske den fredelige plet i Mellemamerika for.
  Se hele rejsetippet
 • Caribisk stemning og pragtfulde strande i Puerto Viejo

  FDM travel Webredaktør
  (Bedømt af 4 personer)
  28.03.11: Alan
  Leder du efter en lækker strand, der ikke er overrandt, hvor palmerne svajer i den milde brise fra Det Caribiske Hav og stemningen er total ”laidback”? Så skal du helt klart til den lille by Puerto Viejo i den sydøstligste del af Costa Rica, hvor reggae musikken dominerer og området beskrives da også af mange som et ”mini Jamaica”.
  Se hele rejsetippet

Rejsetips af samme forfatter

Indgangen til Corcovado
Rejsetips indsendt af:
Karina Rotvig Jensen
København
16. feb. 2010

Uspoleret paradis i Costa Rica

Hvis du er interesseret i dyr og skøn natur, skal du besøge Corcovado nationalpark på halvøen "Osa" i det sydlige Costa Rica.
Tapir
Tapir

Corcovardo nationalpark

Costa Rica er et paradis af skøn natur og dyrearter, og indeholder et væld af nationalparker. Heldigvis passer de meget på alt dette i landet og det er derfor ikke ødelagt af turister.
Nationalparken Corcovardo giver dig mulighed for at opleve det hele tæt på. Her lever bla den sjældne Tapir, myrersluger, aber, papegøjer, pelikaner og mange andre arter. Samtidig er der mulighed for fed hiking på ca 20 km. De første 4 km går du på stranden, og hvis du er heldig kan der spottes hvaler og delfiner.
Der er mulighed for at overnatte på en ranger station, men parken kan sagtens også opleves som en endags tur. Det anbefales at hyre en guide, da de er så veluddannet, at de kan fortælle og vise dig så meget (heldigvis også på engelsk), som man ellers havde misset.
Det er koster ca 100 dollar per person at komme dertil på en endagstur, og absolut pengene værd!! Man kan komme dertil på forskellige måder. Vi tog fra Puerto Jiménez, og til Carate hvor parken starter. Turen bookede vi i Puerto Jiménez, hvor der er et væld af bureauer. Det fede ved Costa Rica er at de er meget hjælpsomme og det de arrangerer er 110 % i orden..
Så bare skynd dig afsted, og husk meget vand, solcream og kameraet :-)

Seværdigheder
Nationalparker

Kommentarer til rejsetips om Costa Rica

Uspoleret paradis i Costa Rica

16/02 2010 holger
Uspoleret paradis er nok den helt rigtige betegnelse

Uspoleret paradis i Costa Rica

16/02 2010 holger
En god og dejlig beskrivelse af gode oplevelser, vi alle kunne tænke os at opleve. Tak for det.
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar
Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.