Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Nordamerika

Couchsurfing - Gør oplevelsen mere intens, mere unik
Rejsetips indsendt af:
Rebekka
Aalborg
29. juli 2012

Couchsurfing - Gør oplevelsen mere intens, mere unik

Ja, et fancy hotel med swimming pool, minibar, måske all-inclusive er da lækkert. men også hamrende upersonligt! Vi rejser ikke for at lukke os inde, men for at lukke os ud i den fantastiske verden der er omkring os og møde befolkningen hvor de er.
En måde at gøre dette på, er ved hjælp af "couchsurfing". Couchsurfing går ud på at venlige mennesker over hele verden åbner deres døre for rejsende, og lader dem overnatte et par nætter på en sofa, madras eller hvad de ellers har til rådighed. Det er ikke fancy, det er ikke nødvendigvis let planlægning, men det er lokalt og en fuldkommen uforglemmelig oplevelse. Det kræver måske lidt mod, men det er det hele værd. Og man kan jo også bringe lidt af verden hjem i ens egen dagligstue, ved selv at åbne dørene for andre. Jeg couchsurfede for første gang for 5 år siden i USA, og det er minderne fra mine bekendskaber der, der hænger ved når jeg tænker tilbage! Couchsurfing er et rejsetip jeg vil anbefale alle!

Overnatninger
Couchsurfing
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Denne side er udskrevet d. 18. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.