Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cuba

 • To Rom & Cuba, tak

  (Bedømt af 5 personer)
  Cuba er den perfekte solskinsø med kridhvide strande, vajende palmer og temperaturer, der aldrig er for varme og slet ikke for kolde. Smagen af en forfriskende mojito er altid lige i nærheden, fuldkommen som lyden af en inciterende salsa og synet af vuggende hofter, mens sorte røgskyer fra de allestedsnærværende charmerende, amerikanske dollargrin kæmper om plads på duftpaletten med osen fra enorme friskrullede cigarer, der ryges overalt.
  Se hele rejsetippet
 • Det er nu, hvis det ægte Cuba skal opleves!

  (Bedømt af 7 personer)
  22.03.14: Henning
  Cubas folklore, salsaen, havanneseren - alt sammen fascinerende og dragende. Det kan nås endnu, men om få år, vil det måske kun være historie!

  Vi drog med store forventninger af sted på en 16 dages rundrejse, hvor vi skulle køre øen igennem helt fra syd til nord.
  Se hele rejsetippet
 • Cuba – kombination af rundrejse og badeferie

  (Bedømt af 6 personer)
  20.02.14: Bjørn Larsen
  Vi ville gerne til Cuba, inden der sker alt for mange forandringer, for det gør der sikkert, når Fidel Castro dør, så vi tog derover sidst i januar 2014 - 16 dage.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Cuba

En sød kvinder fra havanna.
Rejsetips indsendt af:
Rikke Schmidt Maltesen
Århus
15. nov. 2010

Bo privat på Cuba, og mærk den sande cubanske stemning

Cuba er et land fuld af stemningsfulde indtryk. Og det er nu man skal opleve det! Jeg giver gode råd til hvordan man kan bo på den billigste og mest spændende måde.

Casa privada - den bedste måde at bo på Cuba

Da jeg var på Cuba med min kæreste i 2009, blev vi som de fleste gør logeret ind på et hotel de første tre dage i havanna. Men da vi siden rejste videre fandt vi ud af at det er langt mere rart at bo hos private. De fleste steder fungerer det således at familien har indrettet en del af deres hjem til udlejning. Der er ofte plads til familier eller par. Det er en fantastisk måde at bo på, da du kan få råd og vejledning til hvor de gode steder er. De er også gode til at finde nye private hjem hvis man rejser videre. Samtidig kan du komme lidt mere ind under huden på det rigtige Cuba, hvilket er rigtig svært på et hotel, og i et land hvor turister betaler med en slags penge, en slags steder og de lokale andre steder. Et kæmpe plus ved at bo hos private er, at der ofte er spisning med. Alle de steder vi boede lavede bedre mad end de mange spisesteder vi også prøvede. Vi boede på stranden i Cienfuego, hvor vi blev trakteret med nationalretter og de klassiske cubanske juleretter. Alt i alt er det bare bedst at bo hos de private, husk dog at vælge dem der er autoriseret af staten (de har et lille blåt skilt ved døren) på den måde er du sikret, og kommer ikke i problemer. Nyd den sande cubanske stemning, og de bedste retter i de hyggelige cubanske hjem

Overnatninger
Hotelophold

Kommentarer til rejsetippet om Cuba

Hvor booker man?

10/02 2014 Natta
Hvor kan jeg book de værelser på private hjem?
Ch
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Cuba

Udvalgte hoteller i Cuba
Rejser i Cuba
Denne side er udskrevet d. 24. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.