Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cuba

 • To Rom & Cuba, tak

  (Bedømt af 5 personer)
  Cuba er den perfekte solskinsø med kridhvide strande, vajende palmer og temperaturer, der aldrig er for varme og slet ikke for kolde. Smagen af en forfriskende mojito er altid lige i nærheden, fuldkommen som lyden af en inciterende salsa og synet af vuggende hofter, mens sorte røgskyer fra de allestedsnærværende charmerende, amerikanske dollargrin kæmper om plads på duftpaletten med osen fra enorme friskrullede cigarer, der ryges overalt.
  Se hele rejsetippet
 • Det er nu, hvis det ægte Cuba skal opleves!

  (Bedømt af 7 personer)
  22.03.14: Henning
  Cubas folklore, salsaen, havanneseren - alt sammen fascinerende og dragende. Det kan nås endnu, men om få år, vil det måske kun være historie!

  Vi drog med store forventninger af sted på en 16 dages rundrejse, hvor vi skulle køre øen igennem helt fra syd til nord.
  Se hele rejsetippet
 • Cuba – kombination af rundrejse og badeferie

  (Bedømt af 6 personer)
  20.02.14: Bjørn Larsen
  Vi ville gerne til Cuba, inden der sker alt for mange forandringer, for det gør der sikkert, når Fidel Castro dør, så vi tog derover sidst i januar 2014 - 16 dage.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Cuba

Rejsetips af samme forfatter

Cuba - I Hemingway's fodspor
Rejsetips indsendt af:
Frederiksværk
21. nov. 2010

Cuba - I Hemingway's fodspor

Forfatteren Ernest Hemingway tilbragte meget af sit liv på Cuba
Cuba - I Hemingway's fodspor

I Havanna ville vi prøve at følge i Hemingway’s fodspor. Det første stop var, hvor Hemingway boede først, på hotel ”Ambos Mundos”, værelse 511 men døren var lukket.
Så tog vi op på tagterrassen, hvor der var en fantastisk udsigt og en bar!


Cuba - I Hemingway's fodspor

Derefter kørte vi ud til Hemingway’s hus ”La Vigia”, som idag er museum. Vi kunne ikke komme ind i huset men kikke gennem vinduerne. Indboet står som han forlod det 1959. Det er meget moderne efter den tids standard. Vi var også oppe i tårnet, som skulle have været hans studie men han brød sig ikke om det. Hans fiskebåd Pilar ligger i baghaven.
Cuba - I Hemingway's fodspor

Derefter kørte vi til det hyggelige fiskeleje Cojimar, Hemingway’s foretrukne fiskested. Efter hans død samlede fiskerne ind til en statue af ham.

Det er her han fik sin ide til historien ”Den gamle mand og havet”, som gav ham Nobelprisen.

Frokosten blev indtaget på ”La Terraza” hvor Hemingway altid fik sin frokost. Her blev vi igen taget ved næsen. Ja, når man kommer siger de at den første drink er gratis, men når man skal betale for maden, er drinken pludselig ikke gratis.

Vi oplevede det første gang på hotellet i Havana, den første aften og protesterede men lige meget hjalp det. Nu skete det igen. Så sig aldrig ja til gratis drinks – for det er det ikke, når det kommer til stykket! I vil også opleve at så snart man kommer til en restaurant, kommer der et band/orkester, som spiller og de forventer drikkepenge, det er næsten ved at blive for meget.
Cuba - I Hemingway's fodspor

Dagen sluttede i Havana, hvor vi så baren La Bodeguita del Medio, der hvor Hemingsway drak Mojitos – vi gik ikke derind, alt for mange turister!

Seværdigheder
Rundrejser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Cuba

Udvalgte hoteller i Cuba
Rejser i Cuba
Denne side er udskrevet d. 22. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/wien/wien-oplevelser-i-flere-genrer.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.