Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cuba

 • To Rom & Cuba, tak

  (Bedømt af 5 personer)
  Cuba er den perfekte solskinsø med kridhvide strande, vajende palmer og temperaturer, der aldrig er for varme og slet ikke for kolde. Smagen af en forfriskende mojito er altid lige i nærheden, fuldkommen som lyden af en inciterende salsa og synet af vuggende hofter, mens sorte røgskyer fra de allestedsnærværende charmerende, amerikanske dollargrin kæmper om plads på duftpaletten med osen fra enorme friskrullede cigarer, der ryges overalt.
  Se hele rejsetippet
 • Det er nu, hvis det ægte Cuba skal opleves!

  (Bedømt af 7 personer)
  22.03.14: Henning
  Cubas folklore, salsaen, havanneseren - alt sammen fascinerende og dragende. Det kan nås endnu, men om få år, vil det måske kun være historie!

  Vi drog med store forventninger af sted på en 16 dages rundrejse, hvor vi skulle køre øen igennem helt fra syd til nord.
  Se hele rejsetippet
 • Cuba – kombination af rundrejse og badeferie

  (Bedømt af 6 personer)
  20.02.14: Bjørn Larsen
  Vi ville gerne til Cuba, inden der sker alt for mange forandringer, for det gør der sikkert, når Fidel Castro dør, så vi tog derover sidst i januar 2014 - 16 dage.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Cuba

cojimar
Rejsetips indsendt af:
rebecca hansen
københavn
16. aug. 2009

Cuba - små ting der er værd at overveje

Cuba er et fantastisk, men fattigt sted. Det du bruger flest penge på er drikkepenge, men mange ting som vi tager for givet kan bruges istedet..

Cuba stedet hvor du forelsker dig..

Vi var 3 uger på Cuba hvor vi 1. halvdel rejste rundt på Cuba og den sidste tilbragte vi i La Habana..

Varmen stiger døgnet rundt, så en vifte eller en solhat er varmt at anbefale, og om eftermiddagen kan du tilbringe ved de lokale strande eller købe en tur på et af hotellernes poolområde. Når man er på Cuba syntes jeg, at man bør rejse rundt for der er så stor forskel på provinserne og de har alle deres forskellige charme. De lokale transportmidler er noget langsomme og knap så behagelige men er med til at give en fornemmelse af landet og dens befolkning. Og komforten tænker du ikke så meget på når turen koster under 1 kr og alle står at synger med på det nyeste salsa nummer.

Du bør åbne op og glemme alt om fordomme, så når der står en person i en dør og vinker dig ind, så gå med, da det er ofte en butik eller restaurant og der venter helt sikkert en oplevelse der er det hele værd.

Cuba er et fattigt land og ting der er helt normalt for os danskere kan være svært for en cubaner at skaffe, derfor kan lidt tandpasta, kuglepenne og sæbe udgøre en del af drikkepengene. Cubanerne forventer drikkepenge for alt da det er den største del af deres indkomst. så når jeg tjekker ud efterlader jeg gerne lidt af ovenstående i stedet for kontanter. Dertil skal det også siges at jeg syntes man bør kombinere sit ophold mellem at bo på hotel og bo privat i de såkaldte "casa de particulares"

Kast dig ud i ting du normalt ikke ville turde at gøre i Danamrk, det er ganske trygt at blaffe, gå med fremmed og "fare vild", det eneste du risikere er at få en oplevelse du aldrig glemmer... på den gode måde.

Kommentarer til rejsetips om Cuba

Privat booking.

11/04 2013 Jonas
Det lyder rigtig spændende. Har du/I nogle gode forslag til, hvordan man booker privat. Altså hvordan kommer man i kontakt med nogle gode casas particulares osv... ?
På forhånd tak.
Mvh Jonas

netop lige sådan

19/04 2011 freja
Vi bookede de 2 obligatoriske dage privat og gennem deres netværk kom vi den nordlige del af øen rundt og er absolut en oplevelse for livet.. stedet du kun har lyst til at vende tilbage til
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Cuba

Udvalgte hoteller i Cuba
Rejser i Cuba
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.