Billedet er fra Cuba

Fakta

 • Udendørs swimmingpool
 • Restaurant
  Restaurant
 • Elevator
  Elevator
 • Bar
  Bar
 • Safe
  Safe
 • Aircondition
  Aircondition

FDM travel anbefaler også

Læs mere om

Habana Riviera

Hotel Habana Riviera med de 16 etager ligger ved molen, i det vestlige Vedado, en kort køretur fra Old Havana.
Hotellet tilbyder forskellige muligheder for frokoster, middage og underholdning. Den rummelige lobby bar har glasvægge med udsigt til vandet og fra restauranten Mirador de la Habana er der en fin udsigt langs kysten til byen. Hotellet tilbyder udendørs swimmingpool (med en original 3 etagers vippe) skønhedssalon, rygestue og gratis parkeringsplads. Forretningsrejsende og gæster der ønsker at arrangere et møde kan vælge mellem forskellige mødelokaler som f.eks. det nedlagte kasino som nu er konferencesal udstyret med scene og bar.

Hotelværelserne på hotellet har havudsigt. Gæster der søger det ultramoderne vil nok mene at værelserne er noget forældet men dem, der sætter pris på 50´ernes stil vil føle sig godt tilpas her. Hotelværelserne er udstyret med aircondition, telefon, satellit tv, 220 volt, pengeskab, hårtørrer, minibar, privat badeværelse med kold og varmt vand.

Adresse: Paseo y Malecón, Vedado.
10400
Ciudad de La Habana
Cuba
Denne side er udskrevet d. 27. april 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/forfatter/eva-lund-aalborg.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.