Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cuba

 • To Rom & Cuba, tak

  (Bedømt af 5 personer)
  Cuba er den perfekte solskinsø med kridhvide strande, vajende palmer og temperaturer, der aldrig er for varme og slet ikke for kolde. Smagen af en forfriskende mojito er altid lige i nærheden, fuldkommen som lyden af en inciterende salsa og synet af vuggende hofter, mens sorte røgskyer fra de allestedsnærværende charmerende, amerikanske dollargrin kæmper om plads på duftpaletten med osen fra enorme friskrullede cigarer, der ryges overalt.
  Se hele rejsetippet
 • Det er nu, hvis det ægte Cuba skal opleves!

  (Bedømt af 7 personer)
  22.03.14: Henning
  Cubas folklore, salsaen, havanneseren - alt sammen fascinerende og dragende. Det kan nås endnu, men om få år, vil det måske kun være historie!

  Vi drog med store forventninger af sted på en 16 dages rundrejse, hvor vi skulle køre øen igennem helt fra syd til nord.
  Se hele rejsetippet
 • Cuba – kombination af rundrejse og badeferie

  (Bedømt af 6 personer)
  20.02.14: Bjørn Larsen
  Vi ville gerne til Cuba, inden der sker alt for mange forandringer, for det gør der sikkert, når Fidel Castro dør, så vi tog derover sidst i januar 2014 - 16 dage.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Cuba

Et strejf af kolonitidens atmosfære i Havana
Rejsetips indsendt af:
Niels Carstens
Silkeborg
30. sept. 2012

Et strejf af kolonitidens atmosfære i Havana

Havana i maj 2012 - en strejf af hele kolonitidens atmosfære på øens ældste hotel Inglaterra. Med calypsorytmer dagligt på hotellets kaffe terrasse ud mod den pulserende gade Prada og pladsen Parque Central - alt osede af atmosfære.
Lige ved siden af Capitolio, kopien af Capitol i USA, Hemmingways mange barer ned af Obispo, hans gamle hjem i udkanten af Havana med udsigt over millionbyen. Ingen reklameskilte, ingen McD, ingen udenlandske øl og Coca Cola. Men Havana Club og cubanske cigarer opbevaret i luftfugtighedsskabe. Dejlig caribisk sol og søde, rare cubanere med en værdighed og stolthed man kunne lære meget af.

Senere udflugter til Pinar del Rio og Vinales, men intet nåede Havanas fantastiske atmosfære. Heller ikke de sidste 8 dages badeferie i bounty-land Varadeo.

Vi tabte vores hjerte til Cuba den maj i 2012!

Kommentarer til rejsetippet om Cuba

Hej Claus

14/11 2012 Marie Louise Müller
Hej Claus

Jeg faldt lige over dette rejsetip, og vil virkelig opfordre dig til at tage til Cuba!

Du kan eventuelt læse mit rejsetip, hvor jeg beskriver de steder vi tog hen.

Havana er fantastisk, men for mig, var Vinales og Trinidad det bedste ved turen. Vinales er det smukkeste sted jeg har set.

Venlig hilsen

Louise

Så er jeg ude af busken...

03/10 2012 Niels Carstens
Som bemærkninger til Claus kommentar om Cuba kan jeg sige at et "must" ER Havana og gerne mere end et par dage - 4 dage er passende. Husk at køre i amerikanerbil og tag ud forbi Hemmingways villa i udkanten af Havana med storslået udsigt over hele Havana. Indånd historiens vingesus og tænk på hvor prangende den villa må have været omkring 1960 - storslået på daværende tidspunkt.

Tag ud i landet - vi tog til Vinales og Pinar del Rio, hvor landskaberne tager luften fra én. Oplev en tobaksfarm og en cigarfabrik - de to dele hænger sammen, men er forskellige oplevelser.

Vi fløj med KLM fra Billund over Amsterdam og til Havana. Vi fik senere et tip om at vil man undgå den meget hårde en-dags rejse ud og hjem - så book via Madrid, tag en overnatning der og rejs så dagen efter via Madrid til Havana, så er rejsetiden ikke så lang og mere fordelt.

HEY kom ud af busken - flere må ha været på Cuba i år :)

02/10 2012 Claus Faber
Hej Vi har planer om at tage til Cuba november-december 2012.

Tænker at booke nogle fly billetter, også se hvad der sker.


Hvis du har eftaring med Cuba 2012 - hvad er så i top her i 2012 ?

Har du nogle oplevelse som du vil dele ??

Hvad er et must ???

Vh
Claus
-
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Cuba

Udvalgte hoteller i Cuba
Rejser i Cuba
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/portugal/azorerne/lidt-ud-over-det-saedvanlige.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.