Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cuba

 • To Rom & Cuba, tak

  (Bedømt af 5 personer)
  Cuba er den perfekte solskinsø med kridhvide strande, vajende palmer og temperaturer, der aldrig er for varme og slet ikke for kolde. Smagen af en forfriskende mojito er altid lige i nærheden, fuldkommen som lyden af en inciterende salsa og synet af vuggende hofter, mens sorte røgskyer fra de allestedsnærværende charmerende, amerikanske dollargrin kæmper om plads på duftpaletten med osen fra enorme friskrullede cigarer, der ryges overalt.
  Se hele rejsetippet
 • Det er nu, hvis det ægte Cuba skal opleves!

  (Bedømt af 7 personer)
  22.03.14: Henning
  Cubas folklore, salsaen, havanneseren - alt sammen fascinerende og dragende. Det kan nås endnu, men om få år, vil det måske kun være historie!

  Vi drog med store forventninger af sted på en 16 dages rundrejse, hvor vi skulle køre øen igennem helt fra syd til nord.
  Se hele rejsetippet
 • Cuba – kombination af rundrejse og badeferie

  (Bedømt af 6 personer)
  20.02.14: Bjørn Larsen
  Vi ville gerne til Cuba, inden der sker alt for mange forandringer, for det gør der sikkert, når Fidel Castro dør, så vi tog derover sidst i januar 2014 - 16 dage.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Cuba

Super hummer
Rejsetips indsendt af:
Freddy Horslund Alberg
Solbjerg
30. aug. 2008

God, spændende og billig indkvartering

3 ugers fantastiske oplevelser i Cuba. Mange spændende oplevelser og indsigt i cubanernes hverdag. De kulinariske oplevelser savner superlativer...

En kulturel og kulinarisk oplevelse

Efter tre ugers ophold i Cuba kan vi klart anbefale "casas particulares". Den cubanske form for "bed and breakfast". I mere en fjorten dage nød vi godt af den private indkvartering i Cuba. Værelserne var naturligvis af forskellig standard, men overalt mødte vi venlige og hjælpsomme cubanere, som ville gøre alt for os danske turister.

Sociolismen, som Jan Stage kaldte den socialisme, der hersker i Cuba, fungerede overalt. Sociolisme er iflg. Jan Stage måden man lever og overlever på i Cuba. Ved hjælp af et udbygget netværk hjælper man hinanden. Der er altid en der kender en der kender en. Og det fungerer. Efter vort første ophold i en "casa particular" behøvede vi ikke mere bekymre os om hvor vi skulle bo i næste by. Vore værter kendte altid en eller flere i den næste by og lavede velvilligt reservationer for os. Herligt og vi blev bestemt ikke snydt. De venlige cubanere stillede gladeligt et værelse til rådighed for os i deres hjem og serverede nogle fantastiske måltider for os. Morgenmad med frisk frugt, juice, æggekage, brød og stærk kaffe.

Alle steder kunne vi vælge om vi ønskede aftensmad i hjemmet, hvilket vi ofte valgte. Kvaliteten var alle steder god og et par måltider skiller sig ud. Det var hummer - og nej, det kostede ikke en formue. Vi fik hummer for mellem 40 og 60 dkr. pr. person. En herlig spise, som man let kunne blive forfalden til.

Endvidere gav opholdet i private hjem os en godt indblik i cubanernes liv og hverdag.

Overnatninger
Bed & Breakfast
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Cuba

Udvalgte hoteller i Cuba
Rejser i Cuba
Denne side er udskrevet d. 23. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.