Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cuba

 • To Rom & Cuba, tak

  (Bedømt af 5 personer)
  Cuba er den perfekte solskinsø med kridhvide strande, vajende palmer og temperaturer, der aldrig er for varme og slet ikke for kolde. Smagen af en forfriskende mojito er altid lige i nærheden, fuldkommen som lyden af en inciterende salsa og synet af vuggende hofter, mens sorte røgskyer fra de allestedsnærværende charmerende, amerikanske dollargrin kæmper om plads på duftpaletten med osen fra enorme friskrullede cigarer, der ryges overalt.
  Se hele rejsetippet
 • Det er nu, hvis det ægte Cuba skal opleves!

  (Bedømt af 7 personer)
  22.03.14: Henning
  Cubas folklore, salsaen, havanneseren - alt sammen fascinerende og dragende. Det kan nås endnu, men om få år, vil det måske kun være historie!

  Vi drog med store forventninger af sted på en 16 dages rundrejse, hvor vi skulle køre øen igennem helt fra syd til nord.
  Se hele rejsetippet
 • Cuba – kombination af rundrejse og badeferie

  (Bedømt af 6 personer)
  20.02.14: Bjørn Larsen
  Vi ville gerne til Cuba, inden der sker alt for mange forandringer, for det gør der sikkert, når Fidel Castro dør, så vi tog derover sidst i januar 2014 - 16 dage.
  Se hele rejsetippet

Læs mere om rejser til Cuba

Havanna - hav og herlige biler
Rejsetips indsendt af:
Cindy Nielsen
Gedesby Strand, Gedser
25. marts 2011

Havanna - hav og herlige biler

En tur med Condor fra Frankfurt (efter ankomsten fra Kbh.) kun 11 timer til Havanna
Bo enten på Hotel Nacional eller Tryp Havanna tæt på Atlanta havet og se næsten hver 3 bil - en gammel amerikaner bil suse forbi i høj fart - en rigtig oplevelse. De bedste biler holder udenfor hotellet ... flotte åben Cadillac, Pontiac, Chrysler og tilbyder ture rundt i Havanna, for kun 2x normal taxa pris (det er ikke ret dyrt).

Ligeover for Hotel Nacional i Havanna, en national klenodie bygget af Mafia´en i 1937, finder man en dejlig lille billig restaurant med rigitig gode fiskeretter og steaks. Dagens menu for kun 5 CUC, og så får mand et god måltid mad + is dessert + en drink (øl eller sodavand) for kun 30 kr. dette inkluderer også valget mellem 5 hovedretter. IKKE DÅRLIGT!

Hvis man gerne vil se en del af øen .. kan du tage en VIAZUL bus. Billigt - med aircondition - til f.eks. Varadero, Santa Clara eller Trinidad (bynavn) på sydkysten.
Stillehavet er dejligt ved Ancon beach hoteller. Her kan man få "all inclusive" for ca. 300kr. om dagen.

Hvis man er til undervands sports er der en række perler (små øer) lige udefra nordkysten, Cayo Largo eller Jardines del Rey. Her er der kun et perfekt hav og strand og coral rev - og fine hoteller.

Cuba er et sikkert sted at rejse henne. Folk er fattige men meget ærlige, ingen taxa chauffører der prøver at "flå" en. Man aftaler en pris, og dermed basta.... alle taxaer er ret billige.
Husk at veksle til CUC´s (cuban peso's ) i lufthavnen ved ankomsten. Og husk at få tourist visum hjemmfra (Cubansk ambassade).
Pragtfuld stille Stillehavet, 26 grader varmt.
Pragtfuld stille Stillehavet, 26 grader varmt.

Utroligt, men charmerende

Der er flere byer mellem Varadero og Trinidad, f.eks. Santa Clara. Rigtig flotte koloniale byer, næsten ingen trafik, man kan rolig spadsere rundt.

Folk er venlig og hjælpsom, men spørger sikkert efter kuglepen, eller blyanter til deres børn. Der er ikke ret meget at købe på Cuba, forretninger er næsten tomme, du kan se blikkenslager fittings ved siden af Cubanske rom, og kiks, f.eks. eller en forretning med 1 stang tøj, et par radioer i et hjørne, lidt creme og make-up, og så et sofa sæt
der hvor der er plads til det. Utroligt, men meget charmerende.
Ikke livlig trafik, kun en hestevogn.
Ikke livlig trafik, kun en hestevogn.

Flere heste end hestekræfter

Ude på landet er der flere hestevogn og heste end der er biler. Næsten alle har en jumbe, og du ser tit en "cowboy" til hest eller hestekøretøjer på motorvejen. I byen Trinidad istedetfor et bus skilt, var der et skilt med en hestvogn på. De bruges også som "heste taxaer"
den gamle amerikaner fik næsten ikke en bule .....ved sammenstødet.
den gamle amerikaner fik næsten ikke en bule .....ved sammenstødet.

Santa Clara .. en smuk by...
Santa Clara .. en smuk by...

solnedgang set fra værelset, Club Ancon Beach
solnedgang set fra værelset, Club Ancon Beach

Seværdigheder
Rundrejser
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Cuba

Udvalgte hoteller i Cuba
Rejser i Cuba
Denne side er udskrevet d. 20. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/billige-mobil-roaming.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.