Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Cuba - pas-og visumregler

Her finder du de gældende pas- og visumregler for danske statsborgere, der skal rejse til Cuba.

Læs mere om pas- og vismuregler

  • Visumpligt.
  • Visum kan søges på Cubas ambassade i København.
  • Turistvisum udstedes for 30 dage, og kan forlænges lokalt med maximalt yderligere 30 dage.
  • Passet skal være gyldigt i 3 måneder udover opholdets varighed.
  • Danske provisoriske pas samt EU-nødpas anerkendes kun ved udrejse fra Cuba.
  • Alle udlændinge samt cubanere med bopæl uden for Cuba skal ved indrejse til Cuba fremvise forsikringskort eller certifikat på rejsesygeforsikring, der er gyldig under hele opholdet. Forsikringen skal dække udgifter til medicin- og lægebehandling. Medbring derfor engelsksproget dokumentation på rejsesygeforsikring fra dit forsikringsselskab.

Personer med dansk flygtninge- eller fremmedpas skal kontakte den cubanske ambassade for at få oplyst, hvilke regler der gælder for deres indrejse.
 
Udenrigsministeriet bestræber sig på, at oplysningerne på hjemmesiden er opdaterede, korrekte og dækkende. Udenrigsministeriet kan imidlertid ikke drages til ansvar for eventuelle problemer opstået i forbindelse med ind- og udrejse uanset oplysningerne på hjemmesiden.

Det er dit eget ansvar at sikre, at du overholder et andet lands ind- og udrejseregler. Det er de enkelte landes myndigheder, som fastlægger ind- og udrejsereglerne, og det er dem, der kan afgøre, om du opfylder kravene.

Derfor anbefales det, at du kontakter det pågældende lands myndigheder forud for din rejse for bl.a. at sikre, at dit pas er gyldigt, og at du opfylder evt. visumkrav. Sådanne oplysninger kan du bl.a. få fra en ambassade eller konsulat for det land, du skal rejse til.

Læs mere på udenrigsministeriets side på www.um.dk

Kilde: Udenrigsministeriet november 2015
Denne side er udskrevet d. 24. januar 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/italien/gardasoeen/liste/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.