Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Andre rejsemål på Cypern

Rejser til Ayia Napa og Fig Tree Bay

Badebyerne Ayia Napa og Fig Tree Bay ligger på det sydøstlige Cypern. Her finder du lange, hvide sandstrande ved det azurblå hav fyldt med strandstole og strandaktiviteter. Området er et traditionelt charterområde med masser af hoteller, turistbutikker, caféer og restauranter. Her bliver der festet til den lyse morgen på de mange diskoteker, men byerne er også perfekte for børnefamilier med masser af aktiviteter for store som små.

Skønne strande og masser af aktiviteter

Sådan kommer du til Ayia Napa

Strande på Cypern
Når du skal til Ayia Napa eller Fig Tree Bay, flyver du til Cyperns internationale lufthavn i Larnaca. Her kan du enten tage en bus de 46 km til Ayia Napa, taxa eller leje en bil. En lejebil giver dig mulighed for også at udforske resten af Cypern, der byder på masser af oplevelser.
 

Ayia Napa

Engang var Ayia Napa et lille idyllisk fiskeleje, men nu er det en af Cyperns mest populære rejsemål. Ayia Napa er en farverig by, der tiltrækker unge fra hele Europa, der fester igennem på byens mange diskoteker. Samtidig tiltrækker de lange hvide sandstrande masser af turister, der kommer til byen for at nyde solen og bade i det krystalklare vand ved de børnevenlige strande.
 

Fig Tree Bay

Fig Tree Bay er mere stille og rolig end Ayia Napa, men også her er der mulighed for at feste igennem på byens diskoteker. Med fine strande og krystalklart hav er Fig Tree Bay perfekt til en afslappende ferie ved vandet. Stranden er børnevenlig, og der er en god familieatmosfære i byen.

Midt i Fig Tree Bay finder du en hyggelig gågade med butikker, og der er masser af gode restauranter at vælge imellem, når sulten melder sig.
Ayia Napa og Fig Tree Bay for børnefamilier

Ayia Napa og Fig Tree Bay for børnefamilier

Hvis du rejser med børn, skal du ikke lade dig skramme af festlige Ayia Napa og Fig Tree Bay. På det seneste er der skudt flere familievenlige hoteller op, og der er også masser af aktiviteter for børn. Tag fx en tur i Waterworld, Europas største vand-temapark inspireret af græsk mytologi. Her er der masser af vandaktiviteter for hele familien, og sikkerheden er i top med livreddere både på land og i vandet.

Området omkring Ayia Napa og Fig Tree Bay har også masser af børnevenlige strande. Her er rolige bølger og fint hvidt sand - perfekt til bygning af sandslotte. Besøg fx Fig Tree Bay-strand eller Sirena Bay der er yderst børnevenlige.
Nationalparken Cap Greco øst for Ayia Napa

Nationalparken Cap Greco

Området omkring Ayia Napa og Fig Tree Bay byder også på naturoplevelser. Øst for Ayia Napa finder du nationalparken Cap Greco, der er en skovpark med et stort netværk af naturstier. Her går du på opdagelse i Cyperns skønne natur omringet af små fyrretræer og enebærbuske. Du nyder udsigten til det azurblå middelhav fra de høje skrænter og tager en pause på en af parkens mange bænke. Gå ikke glip af en tur til Kyklopens hule eller kig forbi kirken Agii Anargyri. I Cap Greco finder du også flere cykelruter, hvis du har lyst til at se øen fra en jernhest.

 

Sol, strand og vand på Nissi Beach

En af områdets mest kendte strande er Nissi Beach. Stranden er 600 meter lang og 40 meter bred, og sandet er fint og gyldent. Vandet er roligt, og der er masser af muligheder for at lade sig underholde af de utallige vandaktiviteter eller for at slappe af på en af de mange strandstole. Stranden har livreddere, og du finder butikker og restauranter tæt på.

Leder du efter mere om rejser til Ayia Napa og Fig Tree Bay?

Fly til Cypern - søg de bedste priser på flybilletter til Ayia Napa og Fig Tree Bay på Cypern.
Hoteller og ferielejligheder i Ayia Napa og Fig Tree Bay - søg blandt mange gode, udvalgte hoteller og ferielejligheder i Ayia Napa og Fig Tree Bay.
Billeje i Ayia Napa og Fig Tree Bay - så står bilen klar, fx når du lander i lufthavnen.
Ayia Napa og Fig Tree Bay rejsetips - læs andre rejsendes tips og anbefalinger til de to badebyer.
Denne side er udskrevet d. 25. september 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.