Tilmeld dig FDM travels nyhedsbrev

Få de bedste tilbud på rejser hver uge og vind rejser for op til 15.000 kr.

Skriv rejsetips på FDM-travel.dk

Flere rejsetips om Cypern

Læs mere om rejser til Cypern

Cypern - Poolvand i havet........
Rejsetips indsendt af:
Kim Thorstein-Nielsen
Fredericia
10. aug. 2011

Cypern - Poolvand i havet........

Skal man opleve et sted for alle medlemmer af familen, børn som voksne, kan Aiya Napa på Cypern bestemt anbefales. Magen til venlige folk, som opføre sig uselvisk, ikke flår i en når man passere en butik, end ikke på markedet bliver man antastet.
De vil hellere end gerne handle, men det sker først når du har vist interesse. Området omkring Nissi Beach, som er en lille strand, findes ikke skønnere. Man kan fra et udgangspunkt på stranden, snorkle, bade på lavt vand, opleve liv og glade dage i den ene ende af stranden og rolig liggestole område i den anden ende. Med andre ord her kan man slappe af og ikke kede sig. Sandbunden er det rene silke at sætter fusserne ned i. Vandet er blåt, som vi ser fra "bounty strandene" og temperaturen lige tilpas, også i juli/august. Fantastisk mad og menu muligheder. Her serveres ikke kun pommes frites som tilbehør til fisken eller kødet. Ris, kartofler grønsager og frisker krydderurter serveres i overflod på restauranterne i hele byens.....hmm..og så er der den lokale Cypriotiske øl....joh..det kan anbefales :-)
Klik for at bedømme dette rejsetip: 

Skriv din egen kommentar

Overskrift
Dit navn
E-mail
(Vi offentliggør ikke din e-mailadresse)
Kommentar

Læs mere om rejser til Cypern

Hoteller på Cypern
Rejser til Cypern
Denne side er udskrevet d. 22. august 2017 fra
http://www.fdm-travel.dk/oestrig/salzburgerland/zell-am-see/vandvittig-oplevelse-ved-zell-am-see-sommerferie.html

Ring til en rejsekonsulent på 70 11 60 11 hvis du ønsker hjælp til bestillingen eller har spørgsmål. Du kan også bestille direkte på www.fdm-travel.dk.